5 måder en rejse vil ændre dig på

Tidligere har du kunne læse hvad vores STS medarbejdere har lært fra at studere eller arbejde i udlandet.
Vi er ikke de eneste, der synes det er en god ide, på et tidspunkt at pakke rygsækken og se verden. En masse forskere er enige med os, og der er studier, som viser, at rejse vil ændre dig på en positiv måde.

Den Amerikanske hjemmeside Buzzfeed skrev en artikel, som viser fantastiske fakta om hvordan din hjerne og hele din personlighed bliver påvirket af at rejse. Her er nogle af vores favoritter.

  1. Du bliver mere kreativ Et studie fra The Academy of Management Journal viser at folk, som har arbejdet i udlandet, bliver mere kreative. En af forskerne forklarer at når du rejser til et nyt land og begynder at opføre dig som de lokale, begynder du også at tænke anderledes. Din hjerne bliver mere fleksibel og også mere kreativ.
  2. Du lærer at stole på folk De samme forskere siger at rejse forbedre dine evner til at stole på folk. Når du rejser møder du mange gode venner, og vil forstå at verden er fuld at fantastiske mennesker. Forestil dig hvor mange nye venner du vil få ved at tænke sådan.
  3. Du forbedrer dine evner til at løse problemerI Journal of Personality and Social Psychology, viser forskningen at rejser giver dig nye perspektiver, hvilket vil få dig til at forstå at der er mange forskellige måder at løse et problem på. Perfekt for din næste skoleopgave.
  4. Du vil blive mere åbensindetDen samme undersøgelse viser at dem, der har studeret i udlandet har lært en masse fra deres klassekammerater fra forskellige dele af verden. Du kommer til at tage denne viden med dig hjem og vil være mere åben overfor at opdage nye ting.
  5. Du vil bliver gladereEt studie fra Psychological Science viser at dem, der venter på en oplevelse, er gladere end dem, der venter på at købe noget håndgribeligt, som f.eks. en mobiltelefon. Det kan vi virkelig genkende. Er det ikke fedt at se frem til og tælle ned til ankomstdagen?

Vil du være mere kreativ, åben og glad? Ansøg til et semester eller studieår i udlandet med IBS. Vi hjælper dig med ansøgningsprocessen. Book et gratis rådgivningsmøde for at komme i gang!

Læs mere
Uddannelser
Her kan du studere

Malin Bergström
Malin

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.