6 ting du ikke vidste om London

London er Storbritanniens hovedstad og kaldes ofte en verdensby med omkring 8,4 millioner indvandre. De gamle, røde telefonbokse, de klassiske taxaer og de kendte dobbeltdækkerbusser associeres altid med London. Men her er 6 ting du nok ikke vidste om byen.

  1. Øde metrostationerVidste du, at London har metrostationer som er helt forladte? En af dem er ‘Strand’ som blev lukket i 1994 og en anden er ‘Down Street’ som blev lukket i 1932. I dag anvendes de hovedsageligt til forskellige festarrangementer og filmoptagelser
  2. Udfordringer for taxachauffører For at kunne køre taxa i London skal du have gode navigationsevner. Dette får du ved at studere i 2-4 år. Du skal være i stand til at køre 320 grundlæggende ruter der inkluderer 25.000 gader. Derudover skal du kende 20.000 steder og seværdigheder i byen.
  3. En alternativ kirkegårdHar du et slidt skateboard der ikke kan brugs længere og bare ligger der hjemme?  Så skal du tage det med ud til broen ‘Hungerbord’ der ligger tæt på Waterloo station. Dette er nemlig blevet til skateboardentusiasternes ‘kirkegård’ hvor de mødes og begraver deres yndlingsboards når de ikke længere fungerer.
  4. Korteste Underground-afstand Mellem de populære metrostationer ‘Leicester Square’ og ‘Covent Garden’ er der ikke mere end 270 meter. Denne metrostrækning er den absolut korteste i London og kan gås på kun 40 sekunder.
  5. Gasser bliver til lys Brugen af gasser fra Londons spildevand som en ressource til at give lygtepæle lys blev opfundet i slutningen af 1800-tallet. Det var også en måde at få den forfærdelige stank fra afløbet til at forsvinde. Bag Hotel Savoy findes der faktisk stadig en af disse afløbsgaslamper.
  6. Juletræ på Trafalgar Square Juletræet på Trafalgar Square kommer fra Norge. Hvert år donerer Norge et juletræ til London som tak for deres hjælp under Anden Verdenskrig.

Vil du se mere af denne spændende by og opdage flere hemmeligheder? Studér i London! Læs mere om vores skoler og kontakt os i dag for en gratis studievejledning.

Kontakt os
Book en gratis studievejledning
Bestil brochure

Læs mere
London College of Fashion
BPP University

Malin Bergström
Malin

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.