Ansøgningsfristen til USA er forlænget!

Gode nyheder for dig som vil studere i USA til efteråret. Vi forlænger vores ansøgningsfrist og kan tage i mod ansøgninger til de fleste amerikanske skoler til og med 15. maj. 2015.

USA er drømmenes og mulighedernes land. Fra Californiens strande til storbyer som Washington DC og New York kan du opleve et uforglemmeligt studieophold. Vi hjælper dig med studievejledning og igennem ansøgningsprocessen til den skole som du ønsker at gå på. I vores unikker studiepakke indgår også bolig og lokale repræsentanter.

Drømmer du om at arbejde i USA?

Læs mere om vores uddannelser på Northern Virginia Community College, hvor et praktikophold er inkluderet i dit studieår. Du kan vælge imellem uddannelserne Journalism & PR og Global Affairs & Diplomacy. På første semester læser du på et amerikansk college og det andet semester er du i praktik på en amerikansk arbejdsplads.

Hvad gør jeg nu?

Kontakt os i dag for at høre om mere information om den skole og uddannelse du er interesseret i. Vi ser frem til at hjælpe dig god på vej!

Malin Bergström
Malin

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.