Blev du ikke optaget på din uddannelse? Der findes en plan B!

Er du en af de mange, der søgte ind på universitetet herhjemme denne sommer? Fik du den ærgerlige besked, at du ikke blev optaget? Der findes en rigtig god plan B! Hvorfor ikke studere i udlandet?

Det blev selvfølgelig ikke præcist som du havde tænkt her til efteråret, men det kan faktisk blive endnu bedre. Har du f.eks. lyst til at studere noget inden for design har du stadig chancen for at søge ind på følgende uddannelser her til efteråret:

Er der noget andet end design der vækker din interesse? Begynd at kigge på uddannelser til forårssemestret allerede nu. Book en gratis studievejledning så går vi i gang sammen!

Find din drømmeuddannelse!

Camilla Wagner
Camilla

I have a master's degree within Marketing, Globalization and Culture. I studied part of my studies in Barcelona and are working as coordinator for IBS and marketing.

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.