Bliv personlig træner – kun 5 pladser tilbage!

Vil du arbejde med træning og sundhed? Vælg en sportsuddannelse i Australien som gør dig kvalificeret til et PT-licens (Personal Trainer). Der er kun 5 pladser tilbage til den populære uddannelse på TAFE på Sunshine Coast. Tag din plads i dag!

IBS-studerende, Ida, fortæller i et blogindlæg hvordan en typisk dag kan se ud på TAFE. Læs et uddrag af bloggen her:

”I øjeblikket har vi bare to lektioner om dagen. Hvis jeg ikke har noget ”Work Experience” (praktik) i skolens fitnesscenter cykler jeg normalt hjem og får mig et lille mellemmåltid, inden jeg går i fitnesscenteret på University of the Sunshine Coast, som ligger lige ved UniCentral hvor vi bor. Der træner jeg øvelsesteknikker som vi skal kunne i faget ”Gym Instructor” dagen efter.”

Læs hele Idas blogindlæg

Kontakt IBS på 88 51 01 15 for at høre mere eller deltag i vores gratis inspirationsmøde d. 12. novmeber 2015 kl. 18.30 i København. Her kan du høre mere om TAFE og mange andre skoler.

 

Tilmelding - møde

(* Obligatoriske felter)

 

Malene Soholt
Malene

Jeg har selv studeret i Island og rejst verden rundt. Jeg har fået oplevelser for livet og ønsker alle andre måtte få samme muligheder - og jeg hjælper jer gerne på vej!

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.