Catch the Moment – vind en MacBook Air

Udlandsstudier er en tid fyldt med magiske øjeblikke. Har du studeret udenlands med IBS og fanget nogle af disse øjeblikke på foto eller film? Vær med i konkurrencen om en Macbook Air!

Nu starter vores foto- og filmkonkurrence Catch the Moment hvor du som nuværende eller tidligere IBS-studerende kan deltage med dine bedste billeder og film. Så kig fotoalbummet igennem og find det bedste materiale, der beskriver den fantastiske oplevelse det er at studere i udlandet.

 

Sådan fungerer det

  • Indsend alle dine bedste billeder, mindst fem, eller én video
  • Dit materiale skal beskrive den fulde oplevelse af udlandsstudiet og fange alle aspekter såsom fritid, bolig, venner, lokale traditioner, osv.
  • Indsend dine billeder/video senest den 30. september, 2016

Held og lykke, vi ser frem til at modtage dine billeder eller film!

Vil du vide mere? Til tilmeldingssiden

 

Camilla Wagner
Camilla

I have a master's degree within Marketing, Globalization and Culture. I studied part of my studies in Barcelona and are working as coordinator for IBS and marketing.

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.