Accademia Italiana i Rom

Accademia Italiana, Rom

I skønne Rom ligger den velkendte designskole, Accademia Italiana. Her kan du studere design i udlandet fra et enkelt semester til en hel bachelor- eller kandidatuddannelse. Italiens hovedstad venter på dig.

Accademia Italiana har siden 1984 tilbudt uddannelser inden for forskellige designretninger. Skolen har i dag campus i Firenze, Rom og selv Bangkok, Thailand. Skolen tilbyder uddannelser af høj standard og undervisere med erfaring inden for branchen.

Unik beliggenhed i Rom
Accademia Italianas campus i Rom ligger tæt på togstationen Trasteveres. Lokalerne er veludstyrret med den teknik og de ressourcer de studerende har brug for.

Undervisere med erfaring
Hvilken uddannelse du end vælger på Accedemia Italiana i Rom bliver du undervist af folk med erfaring inden for branchen. Du studerer med både italienske og internationale studerende og vil hurtigt blive en del af den italienske kultur.

Velbesøgt modeopvisning
Hvert år i april arrangerer skolen en stor modeopvisning for afgangsstuderende inden for Fashion Design på Accademia Italiana , hvor de viser deres eksamenskollektioner. Showet bliver planlagt af en professionel koreograf og har gennem årene blandt andet haft Vivenne Westwood, Karla Fendi og Elio Fiorucci på besøg. Til modeopvisningen vil de studerende fra de øvrige programmer også fremvise deres eksamensprojekter.

Kom med os til modeopvisning
Hvis du ansøger til inden d. 31. marts til studiestart i efteråret inviterer vi dig med til modeopvisningen i Firenze. Du får en guidet tur gennem skolens lokaler og selve højdepunktet er modeopvisningen og udstillingerne hvor du uden tvivl vil blive fyldt med inspiration til dine kommende studier.

Få en moderigt år i Rom ansøg senest 31. maj.

Vil du vide mere

Book studievejledning

  • Underviserne har brancheerfaring og er fagkyndige.
  • Stort fokus på kreativt arbejde som giver dig nødvendige praktiske erfaringer.
  • Du udarbejder en værdifuld port folio.
  • Kom tæt på den italienske kultur og det skønne liv i Rom
  • Ansøger du inden d. 31/3 bliver du inviteret med til skolens modeopvisning.

Studierne med os hos IBS omfatter studier i et semester eller et studieår. Dog vælger mange af vores studerende at blive der yderligere to år og få det vi kalder en Full Degree. Fortæl os om dine ønsker og mål og vi kan hjælpe dig med at finde den rette designuddannelse til dig.

For at du får mest muligt ud af din tid i Italien inkluderer vi et italiensk sprogkursus der omfatter 90 timers lektioner i løbet af dit første semester.

Du deler et dobbeltværelse med en anden studerende. Lejlighederne ligger typisk tæt på skolen, offentlig transport og bylivet.

Møbleret lejlighed
Vores studielejligheder er møbleret og består af en stue, badeværelse og soveværelse. Det står klar således du kan flytte direkte ind sammen med dine nye roommates. Det er forskelligt hvor mange studerende der bor i hver lejlighed – typisk 2-6.

Bolig hele studieåret
Vores studieboliger har en god standard i forhold til det land man befinder sig i. Vi ved, at når du bor godt, får du en bedre studieoplevelse. I Rom er bolig inkluderet i programprisen hele studieåret på Accademia Italiana.

Italiens hovedstad har omkring 2,9 millioner indbyggere. Rom, på italiensk kaldet Roma, er også hovedstad for provinsen Lazio. Legenden siger, at byen blev grundlagt i 753 f.Kr. på de såkaldte syv høje ved floden Tiberen. Spor af det gamle Rom er der stadig, som eksempelvis Forum Romanum.

Det siges, at alle veje leder til Rom. Vi siger, at vejen til dit drømmejob starter på Accademia Italiana i Rom. Lad dit eventyr begynde med IBS i Italiens hovedstad.

Kulturarv og nye trends
Rom er en facinereden by som lokker besøgende til fra hele verden med sin historie og rige kulturarv. Her findes også mere moderne kvartere og nutidig kunst. Som designstuderende i Italiens hovedstad vil du opleve hvordan byen vokser med ny trends og hvordan verden influerer storbyen. Rom er en charmerende by der kombinerer det gamle og nye.

Som studerende i Rom vil du alltid have noget at se til når du ikke er i skole. Listen over ting du skal se, gøre og opleve er lang og du vil ikke kede dig.

Klassiske seværdigheder
Når du bor i Rom skal du uden tvivl se de klassiske landmærker som Fontana di Trevi, Den Spanske Trappe og Colosseum. Tag der hen tidligt om morgenen og oplev dem uden alt for mange turister.

Se og gøre
Du som et fodboldinteresseret skal helt sikkert gå ind og se en italisk ligakamp – helt unik oplevelse. Elsker du shopping kan du finde nogle gode vintagebutikker og nogle af byens mange markeder, Porta Portese er nok det mest populære. Du kan også opleve et af de store modhuse i byen. Derudover er byen fyldt med restaurenter, barer og caféer. Når du har boet i Rom et stykke tid vil du uden tvivl finde dit yndlingssted hvor morgenkaffen skal drikkes eller den italiske gelato skal spises på en varm dag.

 

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.