ACPE

Australian College of Physical Education, Sydney

Australian College of Physical Education (ACPE) er en sportsskole med fantastiske lokaler på det tidligere OL-stadion, lige ude for Sydney. ACPE er det oplagte valg for dig som vil specialisere dig inden for sport.

ACPE er en priviligerede skole med topmoderne faciliteter i et studiemiljø der har direkte forbindelse til undervisningen. Sydney Olympic Park kaldes for ’the Home of Sports’ og var i sommeren 2000 fyldt med oplymiske atleter. I dag det et mødested for Australiens sportselite og undervisningsted for de studerende på ACPE.

En unik arena

Dette stadion er unikt eftersom det tilgodeser det meste inden for sportsindustrien. Her findes uddannelsesmuligheder, idrætevents, sporstkultur og administration samt et bredt udbud for trænings- og sportsmuligheder. I denne store idrætspark drives den daglige undervisning på ACPE.

Sportsområde

Nogle af Australiens største sportevents holdes på dette campus og flere af de store idrætsklubber har deres hovedkvarter i området – ved siden af det, der vil være dit klasseværelse. Måske du kører forbi dit store sportidol i frokostpausen. Udover gode træningsfaciliteter får du også adgang til et helt nyt bibliotek og computerrum.

Sportstudier i Australien

Australien er et ledende land inden for velvære og sundhed. Hvis du er interesseret i sport, er det det helt rigtige sted at studere. Området omkring Sydney byder også på mange muligheder for at dyrke idræt ved siden af studierne.

I sommeren 2000 var stadionet fyldt med atleter – næste år kan det være dig som studerer på dette inspirerende campus.

Book studievejledning

  • Fantastiske og moderne lokaler kun et stenkast fra centrum af Sydney.
  • Undervisning finder sted sammen med og undervises af topidrætsudøvere.
  • Skolen har et tæt samarbejde med erhvervslivet og giver dig værdifulde kontakter med henblik på et job inden for branchen.
  • Både teoretisk og praktisk undervisning som giver dig erfaring som er ”hands-on”.
  • Klimaet gør at du kan træne udendørs hele året.

ACPE udbyder nogle af verdens bedste uddannelser inden for sport. Som førende institution for sport på topniveau kommer du til at studere sammen med nogle af Australiens bedste idrætsudøvere. Flere af disse underviser også på skolen.

Skolen fokuserer både på teoretisk og praktisk undervisning, hvilket betyder at OL-anlægget anvendes dagligt. Med IBS kan du vælge at studere Applied Fitness, Sports Business eller Dance. Læs mere om de forskellige retninger og kontakt os hvis du har spørgsmål.

Inspirationsmøde Modtag infopakke

Når du studerer med os på ACPE i Sydney indgår bolig dit første semester. Du kan efterfølgende ønske, at blive boende med IBS andet semester.

Delt og møbleret bolig

Du bor typisk i et dobbeltværelse sammen med en anden studerende. Alle vores boliger er fyldt møbleret og udrustet med det meste af det du behøver for at trives. Lejlighederne eller kollegiet ligger centralt i nærheden af skolen, kollektiv trafik og bylivet.

Kontakt os hvis du ønsker mere information omkring din bolig i Sydney.

Sydney er den største, ældste og mest fascinerende by i Australien. Mange anser byen som en af verdens smukkeste byer. Sydney er hovedstad i delstaten New South Wales og ligger mellem den smukke kystlinje og nationalparken Blue Mountains. Den klassiske Sydney Harbour Bridge forbinder det centrale Sydney med området Nort Shore.

”City life”

Sydney er byen for dig som vil opleve det ægte ’city life’. Selvom det en multimillion-by findes der en ’hyggefølelse’ og det er nemt at komme rundt over alt. Kom på opdagelse i byen og se de verdensberømte seværdigheder og ikoner som eksempelvis Sydney Opera House, Darling Harbour og Sydney Tower.

Når du ikke har travlt med studierne bør du naturligvis i gang med at udforske livet i Sydney med alt fra storbypuls til det skønne strandliv. Besøg Sydneys fantastiske operahus som er designet af den danske arkitekt, Jörn Utzon. Når du har set nok kan du bevæge dig videre til Sydneys botaniske have, lige ved siden af Operahuset, hvor du kan slappe af i skolen.

Oplev Sydneys strande

Ønsker du at forlade travlheden i byen er der nem adgang til Manly Beach og Bondi Beach. Sydney Harbour har nogle skjulte perler hvor du kan nyde strandlivet. Langs de smukke strande kan naturligvis surfe, padle, dykke eller svømme, men også bare nyde omgivelserne fra en café eller en restaurant.

I Sydney får du det bedste af to verdner – strandliv og storby. Tag surfingundervisning på Bondi Beach eller spis middag med vennerne på en rooftop bar.

Mad fra hele verden

Når du bliver træt af dine madpakker kan du forkæle dig selv med et restaurantbesøg. Den internationale atmosfære i Sydney betyder, at der er restauranter, der serverer retter fra hele verden. Bestil et bord på en traditionel pub, på en af de mange prisbelønnede restauranter eller en bar på tagterrassen med udsigt over byen.

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.