Antioch University

Antioch University, Santa Barbara

I hjertet af den pulserende studieby Santa Barbara vil du finde Antioch University. Her tilbyder IBS en unik mulighed for at tage en amerikansk bachelorgrad på blot tre år i stedet for fire.

Antioch University blev grundlagt i 1964, og har i dag campus fem steder rundt omkring i USA. Skolens campus i Santa Barbara er centralt beliggende kun en enkelt blok fra hovedgaden, State Street.

Personlig udvikling
Atmosfæren på Antioch University er varm og personlig. Du har tæt kontakt til dine lærere, og de ligger stor vægt på din personlige udvikling. Du vil opfordres til at være aktiv i undervisningen, da deltagelsen vil styrke din selvtillid.

Ingen regelmæssige eksaminer
Undervisningen på Antioch vil strække sig langt uden for klasseværelset. Her har du ingen traditionelle skriftlige eksaminer, men i stedet eksamineres der i grupper, hvor de studerende præsenterer og diskuterer.

Skoleavisen
De studerende på Antioch driver skoleavisen AUSB Odessey, der fungere som et forum, hvor din stemme kan blive hørt, inden for aktuelle emner. Avisen kunne derfor være interessant for dig, som ønsker at studere kommunikation og medier, dog er alle studerende selvfølgelig velkommen til at indsende et bidrag.

Antioch University ligger i centrale Santa Barbara, Californien. Med IBS kan du tage en uddannelse her på bare 3 år!

Book studievejledning 

  • Du sparer både tid og penge hvis du vil tage en amerikansk bachelor’s degree
  • AUSB har en familiestemning, hvor de studerende er engagerede i undervisningen
  • Universitetet har en central og bekvem beliggenhed
  • Santa Barbara er smukt og ligger tæt på mange andre store byer i Californien
  • Den nytænkende undervisning bidrager til stor personlig udvikling
Jeg aldrig lært så meget som jeg gjorde på Antioch
Elisabeth Garden Danielsen
Elisabeth Garden Danielsen , Full Degree, Santa Barbara

På Antioch University har du en unik mulighed for at tage en bachelorgrad efter kun tre års studier, noget der normalt ellers tager fire år i USA. Du kan vælge at tage alle tre år på Antioch University (AUSB), eller begynde med et eller to år på Santa Barbara City College (SBCC) og derefter foretage en transfer til AUSB.

Du er berettiget til at få de credits du opnår på SBCC med dig, og derudover får du også 30 point for dit sidste gymnasieår i Danmark. Efter i alt 3 år i Santa Barbara, kan du tage en Bachelor of Arts in Liberal Studies, med din specifikke retning.

Kontakt os gerne, så hjælper vi dig med at opnå drømmen om en eksamen fra USA.  Vil du blot studere et enkelt semester eller et studieår på Antioch, er det selvfølgelig også muligt.

Inspirationsmøde Modtag infopakke

I Santa Barbara bor du enten i en lejlighed eller i et hus med andre studerende. Boligen ligger i gåafstand til skolen, byens dejlige strande og ikke mindst downtown. Du bor også i nærheden af offentlig transport og andre gode forbindelser, hvis du ønsker at komme ud fra byen.

Bo i delelejlighed
Lejligheden vi tilbyder består typisk af en stue, to soveværelser, køkken og badeværelse. For at det er mest bekvemt for dig at flytte ind, er lejligheden møbleret på forhånd og har derudover også et veludstyret køkken, gratis Wifi og adgang til vaskeri.

Deling af hus med andre studerende
Villaerne er ligeledes indrettet med udstyret køkken, Wifi og vaskeri. Antallet af værelser vil variere fra villa til villa. Fælles for alle boligerne er dog, at du bor sammen med andre IBS-studerende – en god måde at få nye venner på fra start.

Bolig er inkluderet i IBS pakkepris
Studieboligen i Santa Barbara er inkluderet i IBS’ programpris første quarter. Hvis du ønsker at bo der under andet og tredje semester, kan du anmode om dette til IBS i løbet af dit første semester.

Santa Barbara er en livlig studieby i det sydlige Californien, lige nord for Los Angeles i et område som er kendt som USA’s Riviera. Klimaet beskrives ofte som middelhavsklima, og der er en behagelig temperatur året rundt. Med mere end 300 soldage om året og en temperatur, der sjældent falder under de 20°C, er det nemt at føle sig godt tilpas her.

Byen er smukt beliggende ved Stillehavet. I det dejlige klima kan du gå på de hvide sandstrande, opleve palmefyldte gader, se store bjergkæder og også nyde et spændende kulturliv med mange store scener, der huser musik, teater og film.

I downtown Santa Barbara kan du slentre langs den populære State Street. Du har mange restauranter og cafeer at udforske og kan se frem til en masse gode shopping muligheder.

Det fantastiske klima i Santa Barbara gør det til et perfekt sted for dig, som foretrækker sport udendørs. Med havet på den ene side og bjerget på den anden, kan du planlæge mange forskellige aktiviteter. Surfing, sejlads, cykling eller vandreture – du vælger.

Byens beliggenhed er desuden ideel for dig, der gerne vil udforske flere dele af Californien. Udnyt derfor din fritid og foretag ture til San Diego i syd og San Francisco mod nord. Andre fede byer, du ikke bør gå glip af er Los Angeles og Las Vegas.

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.