AUT University

AUT University, Auckland

Vil du studere i et inspirerende miljø, hvor underviserne giver dig muligheden for at påvirke dine studier? Så skal du vælge AUT University. New Zealands næststørste universitet.

AUT University står for Auckland Technical School, som blev grundlagt i 1895. Siden år 2000, har skolen haft sit nuværende navn, og er en af landets bedste universiteter.

Små klasser og tæt kontakt
På AUT betyder de studerende meget og du får indflydelse på din egen uddannelse. Derfor har de valgt at have mindre intense klasser, hvor det er muligt for den enkelte studerende og underviseren at have åben kommunikation. Skolen har også en speciel service for internationale studerende, så de kan føle sig trygge hele vejen gennem deres studieophold.

Ressourcer på campus
AUT University har 3 campusser i Auckland: North Campus, South Campus og City Campus. Med IBS vil du læse de fleste af dine fag på City Campus, men det er også muligt at andre fag vil blive på et andet campus. Lige meget hvilket campus du er på, er der bibliotek, cafeer og en god studieservice til rådighed. Som studerende på AUT University, bliver du passet på og du har adgang til alle skolens faciliteter.

Studér med os på IBS på et af New Zealands bedste universiteter.

Ansøg senest 15. december

Book studievejledning

  • Et moderne universitet med moderne teknologi
  • Stort udbud af studieaktiviteter og aktiviteter på campus
  • Højst ”employment rate” i landet – De studerende får arbejde efter uddannelserne
  • Fagene er udformet i samarbejde med erhverslivet
  • AUT Business School tilhører de 5 % af verdens businessskoler som er akkrediteret af AACSB International – the Association to Advance Collegiate Schools of Business

 

IBS hjalp mig med at finde de rette fag til min uddannelse.
Martin Furseth
Martin Furseth, Business, Auckland

Os hos IBS har udvalgt populære programmer, der passer til studiemiljøet, inklusiv Business og Tourism, men AUT er et universitet med et bredt udvalg af fagområder. Hvis du vælger IBS Select, har du mulighed for at vælge imellem en masse fag og finde det der lige præcis passer til dig. Igennem IBS Select kan du forbinde det akademiske niveau med dine interesser.

På AUT Kan du tage en hel akademisk uddannelse. Læs mere under Full Degree.

Deltag i inspirationsmøde Modtag infopakke

Når du studerer på AUT University kommer du til at bo i et lejlighedskompleks i statsdelen Ponsonby i Auckland. I området finder du gode barer, restauranter og shoppingmuligheder. Du er blot et stenkast væk fra North Shore stranden. Desuden er der gåafstand til din skole.

Møbleret og klar til indflytning
Lejligheden har køkken og stue, samt udendørs område med grill og møbler. Lejligheden du bor i er fuldt møbleret og på dit enkeltværelse har du en seng, et lille køleskab, garderobe og lamper. Køkkenet og stuen har alt det du behøver for at flytte ind.

Bolig inkluderet første semester
I IBS prisen indgår bolig første semester i Auckland. Hvis du bliver længere end et semester skal du selv finde bolig. IBS vejleder gerne.

New Zealand består af to øer- nord og syd. På nordøen finder du Auckland som er New Zealands største by med cirka 1.4 millioner indbyggere. Byen er delt op i forskellige regioner, som hver har deres forskellige karakterer, hvilket gør at landet virker mindre end det er.

Verdens bedste sted
Du, som vælger at studere her gør et rigtig godt valg, eftersom byen ligger i toppen af listen over de bedste byer at bo i, i verden. Her er levestandarden god og indbyggerne trives.

Nydeligt klima
Auckland har et nydeligt klima, som er dejligt året rundt. Da byen er på den anden side af jorden, er årstiderne omvendte. Sommeren er fra december – februar, efterår fra marts – april, vinter fra juni – august og september – november er der forår.

Eftersom du bor i centrum af Auckland har du altid noget at se eller lave. Auckland Botanic Gardens, Auckland Art Gallery eller Auckland Zoo er alle steder der er værd at besøge. Du bør også planlægge et besøg på Aucklands Museum, der lærer du landet at kende og Maorikulturen.

Shopping og markeder
Auckland tilbyder lækker shopping, med Outlets og shoppingcentre. Hvis du vil have mere autentiske shopping ture, kan du besøge det lokale marked med forskellige ingredienser og lokale fødevarer, bøger og kaffe, ja alt hvad hjertet begærer.

Udflugter
Hvis du er blevet træt af bylivet, er der masser af ting du kan udforske i New Zealand. Når du studere i Auckland, er du aldrig langt væk fra et eventyr. Her kan du nemlig dykke, trecke, klatre på bjergene, skydiving eller bungee jumping – Hvad vælger du?

Når du studere med os i Aukland er du altid tæt på et eventyr. Tag en pause fra studiet og hop i bungee jump eller prøv skydiving. Få steder i verden tilbyder så mange muligheder!

”City of Sails”
Vandsport er en naturlig del af livet i Auckland, eftersom byen er omgivet af vand. Her kan du leje vandscootere, tage på fisketur, padle i kajak, surfe, dykke eller tage på delfin- eller hvaljagt. Auckland er et etapemål i Volvo Ocean Race og kælenavnet ”City of Sails” stammer fra de mange sejlbåde, der ligger til havn her.

 

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.