BPP University

BPP University

BPP University ligger midt i London, i et af verdens mest fremstående finansdistrikter. Dette universitet har et højt ry for at uddanne dem som har ambitioner og gerne vil have en uddannelse inden for business. Her får du værdifuld merit til cv’et direkte fra centrum af London!

BPP University  blev grundlagt i 1976 og har i dag lokaler i centrale dele af London. Det er et privatejet universitet, som har et professionelt og ambitiøst studiemiljø. Skolen har et stærkt businessfokus og under din studietid her bliver du velforberedt for at arbejde videre inden for businessområdet. Skolen har også et rigtig godt ry for at udbyde en god uddannelse inden for jura.

Undervisere og klasser
Klasserne er små, hvilket betyder at dit forløb bliver meget personligt. Alle undervisere har erfaring inden for området, og kan lære fra sig af egne erfaringer, som de studerende ofte sætter pris på.

Dit Campus – midt i forretningsdistriktet
Skolen har faciliteter i seks forskellige områder i London. Hvilket campus du vil gå på, kommer an på hvilken studielinje du vælger. På campusset Waterloo, studerer man psykologi og jura. Hvis du vælger at studere business vil dette foregå på campusset, der bliver kaldt “The city of London” nær bygningen, kendt som “The Gherkin” (Se billede). Dette er midt i Londons forretningsdistrikt – det du studere er lige uden for klasselokalet. Bedre inspiration skal man lede længe efter.

Et studieår på BPP University er en god investering i din uddannelse og din fremtidige karierre.

Book studievejledning

  • BPP er et universitet med lang erfaring og et godt ry
  • Højtuddannede undervisere med erfaring inden for erhvervslivet
  • Uddannelse i Business Management er internationalt anerkendt og giver en god grundviden
  • BPP’s London City Campus har en perfekt beliggenhed midt i forretningsdistriktet
  • I en af verdens vigtigste finansdistrikter er det her muligt at knytte gode kontakter

Med IBS kan du opleve en spændende studietid på BPP University. Vælg mellem business, jura eller psykologi. Vi kan også hjælpe dig, hvis du gerne vil have en bachelor’s degree eller master’s degree. Kontakt os hvis du vil tage din uddannelse fra et af Londons førerende universiteter.

For mere information om psykologi- og master’s degree, kontakt os.

Deltag i inspirationsmøde Modtag infopakke

London er delt i zoner. Hvor Zone 1 er det mest centrale. Med IBS bor du nær zone 1 eller 2, hvor det meste sker i byen. Området du bor i er studievenligt, med adgang til offentligt transport og Londons susende byliv.

Lejlighed med andre studerende
Du vil bo i en lejlighed, hvor du deler værelse med andre studerende. Du har adgang til køkken og med i IBS prisen er der også inkluderet sengelinned. Der er selvfølgelig også Wifi.

Bolig indgår
Studieboligen er inkluderet i IBS’ priser under det første semester. Hvis du ikke har lyst til at bo med IBS under 2. semester, kan du i løbet af 1. semester informere os om dette.

London er en af de største byer med omkring 8.4 millioner indbyggere. Igennem byen er der floden The River Thames, som krydser mange broer og tunneller. En af verdens mest kendte broer er Tower Bridge, som er et symbol på London.

Netværk uden for klasselokalet
I centrum af London, er der en høj koncentration af områder med verdens mest succesfulde virksomheder. Som en af verdens mest vigtige forretningsbyer er London et perfekt sted for de studerende, som gerne vil have muligheden for et godt netværk og bygge vigtige kontakter. Da universitetet ligger midt i et vigtigt forretningsdistrikt har du alle muligheder for at møde mennesker, som både kan blive dine venner men også vigtige kontakter i fremtiden.

Studierne i London kan være udfordrerende, så det er betryggende at vide at der er mange sjove ting at lave i din fritid.

Fodbold på pubben
Pubkulturen er en vigtig del af det sociale liv i London. Her vil du møde mange venner og socialisere dig efter en dag i skolen. Selvom du måske ikke er en fodboldfan, bør du se mindst en fodbold kamp på en engelsk pub. Hvis man gerne vil opleve mere af den engelske fodboldkultur, kan du også tage ind og se en kamp på stadion. Tottenham Hotspur, Arsenal FC eller Chelsea FC bliver måske dit nye yndlingshold.

Musik og kultur
London er selvfølgelig mere end fodbold. Se en musical eller teater i West End, besøg barer eller tag på et af byens mange museer.

Sigthseeing og selfiespots
Din studieby er velkendt af mange sightseeingmål og perfekte selfiespots. Tower Bridge, Big Ben, The London Eye, Westminster Abbey, St. Paul’s Cathedral, Trafalgar Square, Madame Tussaud.

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.