Berkeley College

Berkeley College

Vil du studere i New York? Tag med os til Berkeley College og tilbring dine dage på en skole med campus midt i det pulserende Manhattan.

Nyhed! Tag en bachelor’s degree i New York på bare tre år i stedet for fire og spar både tid og penge.

Berkeley College har en tydelig forretningsprofil, som lokker studerende til fra hele verden. Skolen har siden 1931 etableret 9 forskellige fakulteter rundt i New York og New Jersey. Med IBS studerer du på Midtown Manhattan Campus, tæt på Fifth Avenue, Time Square and Grand Central Station.

Skolens beliggenhed

På East 43 og East 41 finder du Berkeley College. Du befinder dig midt på Manhattan – bedre beliggenhed finder du vist ikke. Du er ikke langt fra New Yorks storslående finanskvarter og kan opleve det travle erhvervsliv på tæt hånd. Her er fyldt med muligheder for netværk og knytte tætte kontakter til din fremtidige karrierer.

Bibliotek på syvende etage

Denne syv-etagers hovedbygning har et bibliotek på toppen, hvor de studerende både kan låne litteratur og computere til studierne. Der finder du også studieadministrationen, hvor du kan få hjælp og støtte hvis behovet er der.

Hjælp med studierne

Skolen har en god studieservice som du kan bruge hvis du ønsker tips og gode råd til studieteknik eller hvordan du bedst administrerer din studietid.

Stipendier

Berkeley College tilbyder stipendier til alle IBS-studerende som vil tage en hel uddannelse. Dette gælder Accociate’s Degree (ca. 2år) og Bachelor’s Degree (ca. 3-4 år). Stipendierne dækker 10-25 % af studieafgiften. Kontakt IBS for mere information.

  • Anerkendt og tydelig businessprofil.
  • Høj “employment rate” – det vil sige at de studerende får job efter uddannelsen.
  • Mulighed for at ansøge om stipendier for studerende som tager en hel uddannelse.
  • Tag en bachelor’s degree i New York på bare tre år i stedet for fire.
  • Undervisere med gedigent branchekendskab inden for deres respektive undervisningsområder.

På Berkeley College kan du studere business inden for mange forkskellige retninger. Du som vil arbejde inden for modebranchen kan studere ’Fashion Merchandising and Management’. Med IBS Select kan du selv skæddersy dit skema med fag inden for forskellige fagområder.

Du kan også læse en hel uddannelse – en såkaldt bachelor’s degree. Vi hjælper dig med at træffe det rigtige valg fra starten.

(OBS! Når du studerer med os på Berkeley College indgår der ikke bolig. Kontakt os for mere information).

Inspirationsmøde Modtag infopakke

 

New York er byen som aldrig sover, fyldt med energi og puls. Byen har længe været symbolet på Amerika og den amerikanske drøm. Her samles mennesker med forskellige baggrunde og nationaliteter. At opleve New York er ligesom at opleve hele verden i miniature.

Kontraster

Foruden storbypulsen med caféer, restauranter og shopping findes der også en hel del naturområder. Du kender sikkert Central Park med skov og kunstige søer. Her får du en skøn kontrast.

Find dit New York State of Mind

Det siges, at mange som er født på Manhattan aldrig forlader stedet. Det er let at forstå, idet næsten alt man søger findes i byen – endda på hvert gadehjørne. Find din følelse af byen. Find dit New York.

Du som vælger at studere i New York vil formentligt ønske at du kunne være vågen døgnet rundt for at kunne nå alt det sjove man kan foretage sig. Tag din kalender med og sørg for at lave en liste over alt det du ønsker at se og opleve i din fritid.

Seværdigheder

Frihedsgudinden, Rockefeller Centre, Empire State Building, Broadway, Little Italy, Museum of Modern Art (MoMA) – listen over seværdigheder og kendte steder er næsten uendelig. Hvad står på din liste?

Sportsinteresseret?

Selv hvis du ikke er særligt sportsinteresseret kan det være en stor oplevelse at se en NHL- eller NBA-kamp i New York. At sidde blandt publikum på Madison Square Garden er noget ud over det sædvanlige. Hvis du aldrig har set en baseballkamp skal du bestemt også besøge Yankee Stadium.

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.