Broward College

Broward College, Fort Lauderdale

Broward College er en top-rangerende skole i det sydlige Florida. Tag de første skridt i retning mod dine fremtidsdrømme i USA’s solskinsstat. Vi hos IBS hjælper dig hele vejen til at vælge blandt de mange interessante uddannelsesmuligheder.

Broward College åbnede sit første campus i 1960, siden da har skolen opbygget et godt ry i Florida, og selv over resten af USA. Online magasinet ‘Community College Week’ rangerer Broward College til en femteplads over fireårige skoler i hele USA, som har studerende, der tager en associate’s degree (en to-årig videregående uddannelse).

Mangfoldighed og support
South Florida er et multikulturelt område og Broward College er ingen undtagelse. Den samler studerende fra over 175 lande, hvilket skaber et givende studiemiljø. Som international studerende på skolen, vil du føle dig velkommen, takket være den støtte der er til rådighed gennem hele dit studie.

Mere end bare studie
Underviserne og ansatte på Broward arbejder hen imod et klart mål: at du skal lykkes med dine studier og din fremtidig karriere. De kvalificerede undervisere er eksperter inden for deres fagområde, og mange er prisbelønnet for deres undervisning.

Computerrum og bordtennis
Med dit studiekort får du adgang til skolens moderne bibliotek, computerrum, Wifi og andre fællesarealer. Mellem lektionerne, kan du benytte lejligheden til at udfordre en ven i bordtennis eller billard, og det er ofte her, at du også vil finde nye venner og knytte værdifulde venskaber.

Nyheder! Vores nye samarbejdsskole i Florida er en af de højst rangerede colleges med et spændende og varieret udbud af kurser. Studér i USA’s solskinsstat.

Mere info? Kontakt IBS

  • Det er en skole med et godt omdømme både i Florida og i hele USA.
  • Du kan kombinere sport og studier, hvor vi hos IBS kan hjælpe dig i kontakt med coachen til en af skolens sportshold.
  • Du er garanteret en mulighed for at kunne gennemføre en såkaldt transfer til alle statslige universiteter i Florida.
  • Skolens campus er tæt på spændende steder i det sydlige Florida, med IBS studerer du på A Hugh Central Campus eller Judson A. Samuels South Campus.
  • Mange forskellige uddannelsesmuligheder giver et godt springbræt til en succesfuld karriere.

Hos Broward College er uddannelsesmulighederne mange. Her kan du tage en associate´s degree (to-årig grad), en bachelor’s degree (fire-årig grad) eller vælge vores studiealternativ IBS select, hvor du selv vælger de fag, du ønsker at læse i løbet af et semester eller et studieår.

Nedenfor er eksempler på fagområder, du kan læse:

I IBS-programprisen er inkluderet bolig under dit første semester. Hvis du ønsker også at bo der under andet semester, kun du indsende en anmodning til os om dette.

Lejlighed nær skolen
Du bor i et dobbeltværelse i en lejlighed, som du deler med andre studerende. Du deler køkken og badeværelse, og ofte også ydre fællesarealer. Lejligheden er møbleret, for at gøre det nemt for dig at flytte ind. Vores boliger er nøje udvalgt og placeret i gåafstand fra det centrale campus.

”Venice of America”
Hvis du kan lide at være i nærheden af vand, vil du føle dig godt tilpas her.  Byen er omfavnet af Atlanterhavet, New River og mange små kanaler. Det er nemt at forstå, hvorfor byen har fået kælenavnet ”Venice of America”.

Kultur og udeliv
Området langs det berømte Riverwalk er centrum for en stor del af byens kultur. Her findes blandt andet Broward Center for the Performing Arts, Musem of the Discovery and Science og Museum of Art. Det er et charmerende område, hvor du også kan finde mange gode restauranter og gode indkøbsmuligheder.

Mange vælger solskinsstaten Florida for dets skønne klima og muligheden for at være udendørs. Med udgangspunkt fra Broward College er du tæt på milelange strande, hvor du kan vindsurfe, padle kajak eller måske fiske.  Et godt tip er Tigertails Lake Recreation Center. Rundt om Fort Lauderdale findes store golfbaner, barsketbaner og tennisbaner til dig, der ønsker en aktiv fritid.

I solrige Florida, har du altid noget at lave. Vær med til nogen af de aktiviteter som organiseres af skolen, eller lav din egen udflugt. Lær at surfe eller tage en runde golf.

Fritiden på campus
Det er ikke bare studierne, som er vigtige på Broward College. På campus findes også alle muligheder for at skabe en sjov fritid ved at deltage i en studenterforening.  Er der ingen forening, der passer til dig, har du altid mulighed for at starte din egen.

Shopping-paradis
Hvis du kan lide shopping bør du besøge Sawgrass Mills Mall, Amerikas største butikscenter. I dette enorme kompleks findes over 350 butikker, der sælger tøj, smykker, elektronik – stort set næsten alt, hvad du kan forestille dig. Hop med på en tur-bus til en udflugt og en stor shoppetur.

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.