California State University Monterey Bay

California State University Monterey Bay

California State University Monterey (CSUMB) blev grundlagt i 1994, og er et universitet, der er akkrediteret af Western Association of Schools and Colleges, der udbyder en uddannelse af høj kvalitet. Kombiner din uddannelse, med fornøjelsen af det amerikanske skoleliv og solrige Californien.

California State University er et universitet, der sørger for, at det ikke kun er studiet, der skal beskæftige dig, men at hele oplevelsen i sig selv, i og omkring skolen, er noget du vil huske og tage med dig resten af livet. På universitet er der mange forskellige arrangementer og faciliteter, der vil gøre din studietid uforglemmelig.

Studieservice
På CSUMB bliver du taget godt imod, som international studerende og på campus findes det meste du har brug for, for at få en god studietid.  Skolens bibliotek har åbent dagligt, og via en onlineservice er det muligt at booke grupperum til dig og dine medstuderende. Via skolens studenterservice kan du få vejledning, og hjælp omkring dine studier.

Over 75 studenterforeninger
På campus findes der over 75 klubber, og foreninger for dig, som søger en oplevelse uden for klasserummet. Du kan engagere dig i politik, kunst, sport eller deltage i en klub, hvor fokus er at skabe nye venner og bekendtskaber – samt at få et stort socialt netværk.

Studerende, som bor på campus
Mange studerende på California State University Monterey Bay bor på campus. Det bidrager til en god og sjov stemning med et fartfyldt studieliv. Her kan du virkelig opleve det amerikanske campusliv.

På CSUMB får du en ægte amerikansk studieoplevelse. Bo på campus og deltage i en studenterforening! Vil du vide mere?

Book en gratis studievejledning

  • Underviserer har vundet priser for deres engagement i de studerende på skolen.
  • Innovative og nationalt anerkendte træningsprogrammer.
  • Skolen har en dejlig beliggenhed nær Montereys smukke strande.
  • Personlig undervisning i klasser med internationale og amerikanske studerende.
  • På campus findes over 75 studenterklubber og foreninger.

På California State University Monterey har du mange valgmuligheder. Her kan du f.eks. vælge IBS Select, som indebærer at du selv vælger de kurser, som interesserer dig. De populære områder er eksempelvis business, Human Resouces, Marine Science og kinesiologi.

Du kan tage en hel akademisk udannelse eller endda helt op til masterniveau. Vælger du, det vi kalder en Full Degree følger du en givet studieplan, med stor valgfrihed.

Kontakt os for en gratis studievejledning, så hjælper vi dig med at gennemgå de forskellige valgmuligheder.

Deltag i inspirationsmøde Modtag infopakke

Hvor du skal bo er en vigtig del af dit studie. Vi ved, at hvis du bor godt, er det med til at skabe en god oplevelse og samtidig hjælpe til med dine studier. Derfor er boligen inkluderet i IBS studiepris under dit første semester i Monterey.

Campusbolig
Som studerende på CSUMB får du en autentisk amerikansk oplevelse, eftersom du kommer til at bo på et campus, på amerikansk kaldet “dorms” sammen med dine medstuderende. Der findes to forskellige muligheder som du, som IBS studerende kan vælge imellem. Du som IBS-studerende kan vælge imellem to forskellige muligheder. Du kan enten bo i dobbeltrum, hvor du har en såkaldt madplan, hvilket indebærer at den indeholder 7-8 måltider om ugen. Den anden mulighed er et enkeltværelse, hvor du selv sørger for din egen mad. Vi kan ikke på forhånd garantere hvilket alternativ du får da det afhæger af ledige værelser samt din alder.

Møbleret campus
Uanset hvad du vælger, er værelserne lettere møbleret og er beliggende nær cafeer, bibliotek, undervisningslokaler og forskellige aktiviteter.

Monterey ligger i et naturrigt område, syd for San Fransisco. Det lune vejr holder hele året og lokker turister til fra hele verden.

Udendørs aktiviteter
Monterey er perfekt for dig, som elsker at være ude. De skønne strande er perfekt til at surfe, dykke, sejle kajak eller måske hvalsafari. Hvis du kan lide at vandre og klatre er de nærliggende bjerge noget for dig.

Event og festival
Hvert år bliver der arrangeret forskellige festivaller. Du kan se frem til en sjov tid med massere af studenteraktiviteter sammen med alle dine venner.

Tag på udflugter
Hvis du ønsker at opdage mere af hvad Californien tilbyder, er der nem adgang til byer som San Francisco, San Jose og Los Angeles. I nærheden er også den populære Carmel, en charmerende landsby med maleriske brostensbelagte gader. Her kan du finde spændende kunstgallerier og unikke butikker.

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.