Dundee University

Studér med IBS på universitetet der blev kåret til Skotlands ”University of the year” 2016. På University of Dundee venter der dig en spændende studietid.

University of Dundee har modtaget mange priser og rangerer højt på listen over gode skoler i Skotland og internationalt. I 2016 fik skolen prisen ”Scottish University of the Year” af The Times/Sunday Times Good University Guide og året før endte skolen i toppen i den skotske undersøgelse: International Student Barometer. Dette viser hvor højt respekteret universitetet er i den akademiske verden men også hvor populært det er blandt de studerende. Universitetets campus er også blevet kåret som det hyggeligste i hele Skotland.

Campus har alt hvad du behøver

Her finder du bl.a. træningscenter, squashbaner, swimmingpool og sauna og et stort bibliotek. De fleste studerende kommer fra Skotland, i mens de internationale studerende repræsentere tilsammen over 80 forskellige lande. I dette multikulturelle miljø har du muligheden for at udforske en lang række interessante fagområder.

  • I 2016 fik skolen prisen ”Scottish University of the Year” af The Times/Sunday Times Good University Guide
  • I en undersøgelse fra 2014 blev skolen kåret til den bedste skole i Skotland for internationale studerende og landede i top 20 på verdensplan
  • Dundee er Skotlands største studieby
  • Det er billigt at bo i Dundee, meget billigere end i resten af UK
  • University of Dundee score højt på ”Employment rates” efter færdiggjorte studier

Med IBS vil du opleve et spændende studieår på University of Dundee. Vi hjælper dig med at fordybe dig i dine studier, og du har muligheden for både at tage en bachelor og en kandidat. Studieprogrammerne er inddelt i Science Programs (f.eks. ingeniør eller Applied Computing) og Non-Science programs (f.eks. business, markedsføring eller design). Klik dig videre via linkene nedenfor for at se flere eksempler på hvilke fagområder du kan læse indenfor disse to programmer. Kontakt os for mere information, og så hjælper vi dig videre.

 

Du har også muligheden for at studere odontologi (tandlæge) eller medicin, samt tage en kandidat. Kontakt os hvis du ønsker mere information om disse.

Eksempler på kandidatuddannelser:

  • Msc Renewable Energy
  • Msc Banking
  • Msc in International Business
  • LlM International Law & Security
  • Msc Animation and VFX

Dundee er Skotlands største by og University of Dundee bidrager med sine omkring 18.000 studerende til at gøre byen til Skotlands førende studieby. Der er gåafstand til restauranter, caféer, museer, butikker og barer og byen er to gange blevet kåret til den mest omkostningseffektive studieby i Skotland. Desuden ender Dundee gang på gang på lister med højeste livskvalitet i hele UK. Her finder du alle forudsætninger for et rigt og godt studieophold.

Skiløb, sejlsport eller studieorganisationer?

Hvis du bliver træt af bylivet er Skotlands majestætiske natur og landskaber tæt på, så du kan tage på udflugter, skiture, spille golf eller sejle. På skolen finder du flere sportsklubber og over 40 andre klubber/organisationer du kan deltag i. Vi anbefaler alle at engagere sig i disse, da det er en fantastisk måde at møde nye venner på, deltage i sjove aktiviteter og desuden have noget ekstra at tilføje til sit CV.

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.