Fisher College

Fisher College

På Fisher College i det centrale Boston finder du mange uddannelser og underviserer som støtter dig personligt hele vejen til eksamen og forbereder dig til en succesfuld karrierer. Mærk pulsen i en af USA’s vigtigste studiebyer.

Fisher College blev grundlagt i 1903 og har sit hovedfakultet i det traditionelle Brownstone-hus i det historiske område Back Bay i det centrale Boston. Det er et fint område fyldt med studerende.

Skolens beliggenhed
Skolens beliggenhed kan ikke blive meget bedre. Det ligger midt i Boston sammen med andre kendte universiteter som Havard og MIT. Når du har lavet dagens lektier har byen masser at tilbyde.

Resourser på campus
På campus finder du alt hvad du behøver til dine studier, ekempelvis bibliotek, boghandel og it-service. På skolen finder du computerrum med wifi, hvor du kan sidde i ro med dine studier. Til dig som er sportsinteresseret så har skolen sit eget hold ’Fisher Falcons’ i amerikansk fodbold, baseball og basket.

Studieforeninger
På Fisher College kan du engagere dig i en studenterforening. Her findes alt fra sport og mentorprogrammer til teatergrupper. Dette er en god måde at finde nye venner på og samtidig holde dig beskæftiget ude for klasseværelset.

  • Skolen ligger perfekt placeret midt i Boston blandt andre colleges og universiteter
  • Studierne er tilvirket erhvervslivet, og 91% af skolens studerende får job direkte efter færdiggørelse af studier.
  • Klasserne er små og undervisningen meget personlig og koncentreret om den enkelte studerende.
  • Skolen har et mentorprogram, hvor du kan blive vejledt i uddannelser og job.
  • Der er masser af muligheder for sport – bl.a. fodbold, basketball, cheerleading, golf og volleyball.

På Fisher College har du mange muligheder for at finde en uddannelse som passer til dine mål og ambitioner. Her kan du blandt andet studere ’Management’ med flere forskellige retninger eller skræddersy dit eget skema via IBS Select.

(OBS! Når du studerer med os på Fisher College indgår der ikke bolig. Kontakt os for mere information).

Inspirationsmøde Modtag infopakke

Boston er hovedstad og den største by i delstaten Massachusetts. Det var i New England og Boston at de tidligere kolonister kom i land og her startede også USA’s uafhængighed af England. Denne havneby spillede altså en betydelig rolle under den Amerikanske Revolution.

Gammelt og nyt
Byen er en blanding af gammelt og nyt. Smuk arkitektur i New England-stil lever side om side med byens moderne skyskrabere. De såkaldte klassiske Brownstone-huse skaber en charmerende stemning.

En studieby
I dag er Boston kendt som en af USA’s vigtige byer i forhold til videregående uddannelser med verdenskendte universiteter som Harvard og MIT. Byen huser 52 colleges og universiteter og omkring 220.000 studerende. At være studerende i en af USA’s største studiebyer en stor oplevelse.

De mange studerende i Boston betyder, at byen hele tiden er fyldt med liv og glæde. Her er altid noget at tage sig til med dine nye venner.

Gratis aktiviteter for studerende
Der findes masser at tage sig til som er billigt eller helt gratis. Mange museer har gratis adgang visse dage om ugen og du kan også få gratis sightseeingture rundt i byen. Det koster heller ingen ting at tage på udflugt i byens parker eller gå på marked (ud over hvis du køber en masse, selvfølgelig).

Boston er en by fuld af liv takket være alle de studerende, der kommer til byen.

Sport i Boston
Til dig som er sportsinteresseret kan du se Boston Red Sox spille baseball og Boston Bruins i ishocky. Få en ægte amerikansk oplevelse ved at se en baseballkamp i det velkendte Fenway Park – selv for dig som ikke er den ultimative sportsfan kan det være en sjov oplevelse.

 

 

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.