Hawaii Pacific University

Hawaii Pacific University

Hawaii Pacific University (HPU) er en multikulturel skole med en vidunderlig placering. Skolens hovedcampus ligger i Honolulu, tæt på den berømte strand Waikiki Beach. At studere på HPU, er som at studere i paradis.

HPU blev grundlagt i 1965 og har studerende fra hele USA og mere end 80 andre lande i verden. Skolen har vundet prestigefyldte priser for dens mangfoldighed. Som studerende på HPU, er du en del af en virkelig international oplevelse.

Tæt kontakt med underviserne
De små klasser gør det muligt for dig at have en tæt kontakt til dine undervisere, og der er gode muligheder for at øge din egen personlige udvikling. Underviserne på HPU er højtuddannede og mange af dem er videnskabsmænd.

Dit campus
Med IBS studerer du på skolens hovedcampus, det såkaldte downtown campus. Det består af seks forskellige bygninger, lige i hjertet af Honolulus forretningsdistrikt.  Der er gode faciliteter til de studerende og teknologien er i top. Du har blandt andet adgang til et bibliotek med forskellige databaser, studierum, computerrum og internet.

Idræt og studier
Hvis du vil have mere ud af dine studier, kan du prøve nogle af skolens sportsteams. Her kan du foreksempel spille tennis, basketbold eller golf. Skolen har også et relativt nyt cheerleader hold.

Vælg Hawaii Pacific University hvis du vil studere på en personlig skole midt i paradis.

Ansøg senest 15. maj

Kontakt IBS

Se film om skolen

  • Et fremstående universitet med moderne faciliteter
  • Højt uddannede undervisere
  • Muligheder for at søge legater
  • Universitetet har et tæt samarbejde med virksomheder og bureauer.
  • Mulighed for at tage en bachelor å kun 3 år
Det er perfekt at kombinere studie med sol og badning i Honolulu.
Pernilla Äblad
Pernilla Äblad, Tourism, Hawaii

På HPU kan du blandt andet studere turisme, psykologi og markedsføring. Skolen er ledende inden for marinebiologi og har top moderne ressourcer inden for forsknings området og store udviklingsmuligheder for dig som studerende.

Du som vil studere en hel uddannelse fra USA så giver Hawaii Pacific University dig denne mulighed. Universitet har mange programmer både på bachelor – og masterniveau. Som dansker, anerkender HPU dit sidste år af din gymnasiale uddannelse og du kan derfor færdiggøre en bachelor’s degree, modsvarende en dansk bacheloruddannelse, på kun 3 år frem for 4.

Deltag i inspirationsmøde Modtag infopakke

Dele lejlighed
Du bor sammen med en anden studerende i en lejlighed, som er møbleret. I studieboligen kan du lave mad og vaske dit tøj. I stuen er der en lounge, hvor du kan sidde og studere eller være sammen med dine venner. At bo i en studiebolig, er en god mulighed for at lære mange nye mennesker at kende, både amerikanere og andre internationale studerende.

Bolig indgår
Studieboligen er inkluderet i IBS’ priser under det første semester. Har du lyst til at blive boende med IBS på 2. semester er der også mulighed for dette.

Hawaii er en af verdens største turistattraktioner med en international atmosfære og mennesker fra hele verden. I Honolulu, på øen Oahu er der både indflydelse fra Polynesien og Asien, blandet med den amerikanske kultur. Hvis du er nysgerrig omkring verden, er der meget at se her.

USA’s gladeste stat
Avisen USA Today har normineret Honolulu som en af de gladeste og sundeste byer. Beboerne nyder mangfoldigheden og det smukke landskab. Det er få steder i verden, der tilbyder så mange regnbuer, vandfald og dejligt vejr året rundt.

Byliv
Honolulu er ikke kun natur. I centrum vil du finde butikker, restauranter og barer. Hvis du vil følge med i hvad der sker i byens natteliv, kan du tilslutte dig nyhedsbrevet fra HPUs  hvilket er skolens eget nyhedsbrev, Kalamalama.

Når du har et lille frirum fra dit studie, bør du tage ud og udforske naturen på Hawaii. Valkanda Waikiki Beach ligger bare en kort bustur fra skolen, og er værd at besøge. Her kan du surfe, bade eller bare være sammen med dine venner.

Kør rundt med bus
I IBS programprisen indgår et buskort. Busserne kører over hele øen og du kommer hurtigt til at lære hvordan bussystemet fungere. Det er en perfekt måde at opleve hele Oahu.

Vandreture med de andre studerende
Mulighederne for at vandre på Oahu er mange, og det er et dejligt miljø at gå i. Køb et par ordentlige sko og bevæg dig ud i naturen. Du kan tilslutte dig en vandre klub på skolen. De samles en gang i ugen for at vandre ud på nye eventyr.

Camping på Oahu
En god mulighed for at komme væk fra byens centrum, uden at skulle rejse særlig langt, er at tage på camping. Der er mange campingpladser på Oahu,  så det handler bare om at finde en der passer bedst til dig. Men husk at man skal have en særlig tilladelse, hvis man gerne vil tage på camping.

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.