Keiser University

Keiser University

Keiser University er et universitet, som sætter den studerende i fokus. De dygtige undervisere er der til at hjælpe dig med at få succes med dine studier, og samtidig hjælpe dig med forberedelsen til din fremtidige karierre. Tag de første skridt mod dine drømme og studér i Florida.

Keiser University blev grundlagt i 1977 af familien Keiser. Siden da, har universitet vokset hurtigt og modtaget prestigefyldte priser for at fremme uddannelser i Florida. Skolen er blevet nøglen til videregående uddannelser i staten. Campuset er spredt rundt 15 steder i staten og der studerer omkring 2000 studerende. Med IBS studerer du på skolens flagship campus i smukke West Palm Beach.

Samarbejde med erhvervslivet
På Keiser University arbejder man efter mottoet, “de studerende først”. Det er skolens opskrift på succes, kombineret med et stærkt forretningsamfund. Keiser University har samarbejdet med vigtige områder af erhvervslivet i Florida, i næsten 40 år, hvilket gør at studierne passer godt til arbejdsmarkedet.

Ressourcer for studerende
På Campus findes der de ressourcer du behøver for at lykkes med dine studier. Her kan du også tage del i mange sociale aktiviteter og events. Sørg for at fyld din kalender med oplevelser uden for klasserummet, det er oftest her du knytter kontakter for fremtiden og får venner for livet.

Keiser University garanterer et legat på DKK 52 000 til IBS-studerende med GPA på mindst 2.75.

Ansøg senest 15. maj!

Book studievejledning

  • Business studier med unikke specialretninger.
  • Personlig undervisning i små klasser
  • Karierrefokuserede uddannelser
  • Kvalificerede og engagerede undervisere med dig som den studerende i fokus.
  • En herlig studiestart i solskinsstaten Florida
  • Som IBS-studerende er du garanteret et legat på DKK 52 000 hvis du har en eksamen med et GPA (gennemsnit) på mindst 2.75. Læs mere om GPA.

På Keiser University studerer du med vores IBS Select, hvor du selv kan vælge dine studier og bestemme om du vil blande dine fag eller specialiserer dig inden for specifikt fagområde. Hvis du er interesseret i underholdnings – eller eventindustrien, kan du vælge fag som underholdning, sport eller promotion management. Ønsker du at arbejde med bilsalg er der de mere specifikke uddannelser som Automotive Marketing og management.

Her har du også muligheden for at tage en fuld uddannelse, dette kan du læse mere om under Full Degree.

Deltag i inspirationsmøde Modtag infopakke

Når du studerer med IBS indgår bolig i West Palm Beach under dit første semester. Hvis du ønsker at bo hos os i løbet af 2. semester, kan du i løbet af 1. semester anmode om dette.

Central bolig
Når du studerer i West Palm Beach bor du i en lejlighed, i et lejlighedskompleks tæt på centrum. Du har tæt til skole, offentlig transport og bylivet, som er fyldt med restauranter, biografer og andet underholdning. Lejligheden er møbleret og udstyret med det meste du behøver for at trives i din studietid. Du skal bare flytte ind, når du ankommer.

Fitness center og pool
Enten bor du i et enkeltværelse eller deler et dobbeltværelse med en anden studerende. Sammen med de andre, som bor i lejlighedskomplekset har du adgang til fitness center, der har åbent døgnet rundt, to svømmingpools samt volleyball bane og tennisbaner. Her har du mulighed for at slappe af efter en lang dag i skolen.

Palm Beach virker bekendt for mange, og har en af Floridas mest kendte og velbesøgte strande. Mange af de velhavende familier i USA har et sommerhus, og derfor kan du fornemme en hyggelig stemning i byen.

Svajende palmer
Som navnet antyder er det et sted fyldt med svajende palmer. Stedet har mange lange hvide sandstrande, som der er mulighed for at besøge året rundt. Området har et tropisk regnskovsklima. Det er lidt mere fugtigt i sommermånederne, og du kan også forvente et lille regnskyld i ny og næ. Disse varer dog sjældent lang tid, og der er stadig varmt.

I Palm Beach findes der meget at lave i din fritid, specielt for dig som elsker havet. Udover strandlivet, rummer Palm Beach et hæftigt natteliv, gode shoppe muligheder og mange restauranter. Hold øje med områdets eventkalender, for at se hvilke festivaller du kan opleve under dit udenlandsophold.

Gode udflugtsmuligheder
Benyt lejligheden til at kigge rundt i Florida, når du studerer i Palm Beach. Du er tæt på berømte byer og steder som Miami, Fort Lauderdale, Everglades og Key West på spidsen af den mexicanske golf. Hvad skal du ud og opleve i Florida?

 

 

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.