London College of Fashion

London College of Fashion

Midt i Englands hovedstad uddannes fremtidens trendsættere i modebranchen. Har du lyst til at studere i London på en af de førende skoler inde for modebranchen? Så vælg at studere på London College of Fashion.

London College of Fashion (LCF) er en del af University of London Arts (UAL), et universitet, hvor berømte designere som Jimmy Choo og Giles Deacon har studeret. LCF har stor erfaring inden for modebranchen, hvilket sikre et højt uddannelsesniveau. Skolen har desuden et godt internationalt ry – At have denne skole på dit CV er særlig værdifuldt.

Beliggenhed i London
Skolen har seks campusser fordelt rund i London, og til tider vil byens store gader med de spændende kvarterer fungere som dit klasseværelse. En del kurser indebærer nemlig studiebesøg på bl.a. museer, gallerier og andre interessante steder.

Studerende fra hele verden
På London College of Fashion vil du møde studerende fra hele verden – Europa,  Asien og endda Amerika. Skolen værdsætter meget deres internationale studerende og under din studietid, kan du få en masse støtte og hjælp til at føle dig godt tilpas,  så du trives og derved får mest muligt ud af dit studie i udlandet.

Studenterforening og studenteravisen
Som studerende på LCF kan du blive medlem af studenterforeningen SUARTS, en forening fra University of London Arts (UAL), som regelmæssigt arrangerer forskellige arrangementer. Du kan også involvere dig i skolens studieavis Pigeons & Peacocks. Den findes både i trykt og digital version og fungerer som en platform for studerende til at dele deres arbejde og kreative værker.

Studér med IBS på London College of Fashion, en af de førende skoler i modebranchen.

Ansøg senest 31. maj

Book studievejledning

  • Du vælger et college med godt internationalt ry
  • Under dit studieår på London College of Fashion indgår en fem-dages studietur til Paris
  • Flertallet af underviserne er, eller har været, aktive i modebranchen
  • Du skaber en værdifuld portfolio
  • Du kombinerer studier i Fashion Business og Fashion Media & Communication
I min tid i London, med IBS, fik jeg arbejde for Vougue og Elle
Sheila Almasi
Sheila Almasi, Fashion Business, London

Studierne på London College of Fashion omfatter et studieår med fuldtidsstudie, eller et semester. Et semester varer ca. 14 uger. Med IBS kan du studere Fashion Business og Fashion Media & Communication – eller begge dele. Du vælger, om du vil studere en retning det ene semester, eller om du vil studere den samme retning hele studieåret. Vi vil hjælpe dig med at vælge ved at forklare de forskellige muligheder under en studievejledning, inden du ansøger.

Deltag i inspirationsmøde Modtag infopakke

London er opdelt i zoner, hvor zone 1 er den mest centrale. Med IBS bor du nær centrum, i zone 1 eller 2, og får dermed oplevet det pulserende storbyliv. Området du bor i er studievenligt og tæt på offentlig transport samt Londons travle byliv.

Lejlighed med andre studerende
Du kommer til at bo i en lejlighed, hvor du deler et dobbeltværelse med en anden studerende. Du har adgang til basisudstyr, et fælles køkken og i IBS-pakken inkluderes også et sæt sengetøj. I boligen er der desuden wifi.

Bolig første semester
Din bolig er inkluderet i IBS prisen under hele første semester. Hvis du ønsker at forsætte med at bo der under andet semester, kan du indsende en anmodning om det til os i løbet af første semester.

London er en verdensmetropol og en af verdens førende modebyer. Denne travle storby byder på inspiration, uanset hvor du går. Brug dine weekender på at udforske Shoreditch-området, eller besøg Camden Market, Brick Lane eller Alfies Antique Market. Du vil nemt finde inspiration til dit næste skoleprojekt.

Studierne i London kan være ganske krævende, men så er det godt, at du kan tage det roligere i forhold til din fritid. Der kan du både nå at se og gøre utroligt meget, og byen byder på så mange oplevelser, så du kan endda have svært ved at nå og opleve det hele i løbet af året.

Loppemarked eller live shows?
Her kan du prøve mad fra hele verden, shoppe mærkelige ting på et loppemarked, se fodbold med engelske fans eller gå til små live shows, store koncerter, musicals eller teaterstykker. London byder på et rigt kulturliv for enhver smag. Hvad vælger du?

“Hvis du keder dig i London, så keder du dig i livet” Sådan sagde Hannah Macleod, Study Abroad Coordinator på London College of Fashion. Grib chancen for at se alt, hvad London har at byde på, mens du får en rigtig god uddannelse inden for mode.

Se videoen nedenfor og hør Hannah Macleod, Study Abroad Coordinator på LCF, fortælle mere om skolen og hvad du kan lave i din fritid i London. Det bedste råd kommer altid fra dem, der har boet i byen længe.

Se film om London College of Fashion

 

 

 

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.