Martin i Brisbane

Martin i Brisbane

Martin tilbyder erhvervsforberedende uddannelser, særligt tilpasset til arbejdsmarkedet. Med studiestart flere gange om året er dette et fleksibelt alternativ for dig som studerende.

Martin er en skole med flere fakulteter i Australien. Undervisningen har et stærkt fokus på at forberede dig til erhvervslivet. Du har derfor meget praktisk undervisning og underviserne på skolen har ofte erfaring fra deres respektive undervisningsområder. Målet med dine studier er, at de skal føre til et job.

Skole med god beliggenhed
Campus i Brisbane har en central beliggenhed med nyrenoverede og moderne lokaler. Her ligger også en sprogskole, så du kommer med garanti til at møde en masse studerende fra hele verden.

Ressourcer på campus
Som studerende har du adgang til computerrum med både Mac og PC, wifi, et stort bibliotek og en række fællesrum hvor du kan sidde og læse. Foruden studieressourcer findes der en masse studenterforeninger du kan engagere dig i for at få en ekstra aktiv og givende fritid.

På Marin i Brisbane er målet, at dine studier skal føre til et job. Vil du vide mere?

Book en studievejledning

  • Martin er et fleksibelt valg med studiestart flere gange om året.
  • Erhvervsforberedende program tilpasset til arbejdsmarkedet.
  • Skolen inviterer tit gæsteforelæsere for at fortælle de studerende om hvad der rør sig netop nu inden for industrien.
  • Underviserne er selv aktive inden for deres respektive undervisningsområder.
  • Tag chancen og kombinér dit studieophold med en praktikplads.
Takket være min uddannelse på Martin – Brisbane, tør jeg nu starte min egen virksomhed.
Isabella Holmgren
Isabella Holmgren, Brisbane, Australien

Uddannelserne på Martin er erhvervsrettede og ofte mellem 20 og 30 uger lange. Der er også mulighed for at tage en hel akademisk uddannelse på Martin, en såkaldt bachelor’s degree. Den opnår du efter tre års studier. Vi hjælper dig til at finde det bedste alternativ ud fra dine interesser.

Her kan du læse mere om de erhvervsrettede fagområder.

Inspirationsmøde Modtag infopakke

Når du studerer med os på Martin indgår bolig i de fleste tilfælde under hele studieperioden, med undtagelse af ’grafisk design’ og ved en hel bachelor’s degree. Når du ansøger får du information omkring hvad der er gældende for netop dig.

Dit område
I Brisbane bor du i et lejlighedskompleks i området Mt. Gravatt. Det er et område med caféer, shopping og offentlig transport, der meget enkelt tager dig til downtown Brisbane. Rundt omkring finder du smuk natur og med gode vandremuligheder – du kan eksempelvis vandre op til områdets højeste punkt og få en fantastisk udsigt ud over hele Brisbane.

Et godt studieliv
Din bolig giver dig forudsætning for et godt studieliv. Her findes pool, træningsmuligheder og fællesrum der må bruges af alle beboer gratis. Du får dit eget værelse i en lejlighed der deles af tre studerende. Lejligheden er møbleret og dit værelse har blandt andet seng, skab, skrivebord og eget badeværelse. Du deler køkken og stue med dine to roommates. I har alle adgang til wifi og gode vaskefaciliteter.

Brisbane er Australiens tredjestørste by og hovedstad i delstaten Queensland. Byen ligger ved floden Brisbane River, og med en kort bil- eller busrejse når du frem til kysten og de populære turistområder the Sunshine Coast, Gold Coast, Byron Bay og Surfers Paradise.

Sommer året rundt
Klimaet i Brisbane er tropisk og mildt året rundt. Om vinteren kan du endda se frem til solrige dage med klar blå himmel og muligheden for at opholde sig uden for.

Populært rejsemål og voksende by
Det skønne vejr lokker turister til året rundt og der er mange som flytter til byen hele tiden. I dag er Brisbane en moderne by og den hurtigst voksende i Australien ved angår immigranter. Her kan du derfor godt regne med at møde en masse interessante mennesker med forskellige typer baggrund.

Eftersom du kan opholde dig udendørs hele året er Brisbane den perfekte by til dig som elsker friluftsliv. Brisbane er en grøn by takket være alle de smukke parker. Husk, at besøge den botaniske have der ligger midt i byen eller tag med vennerne på stranden ved South Bank Parklands.

Udflugt til solkysten
Det berømte Surfers Paradise og Sunshine Coast ligger en kort bil- eller busrejse fra Brisbane. Her kan du blive en helt weekend og hygge dig med vennerne langs strandene. I kan arrangere en grill-aften og indtage den afslappende og sociale kultur der kendetegner Australien.

Underholdning og events
South Bank er centrum for kultur og underholdning med flere museer og scener. Hele Brisbane tilbyder events som festivaler, musicals, udendørsforestillinger og gadekunst året rundt. Find ud af, hvad der sker i sæsonen og nyd det pulserende natteliv.

 

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.