Martin i Melbourne

Martin i Melbourne

Martin tilbyder erhvervsforberedende uddannelser, særligt tilpasset til arbejdsmarkedet. Med studiestart flere gange om året er dette et fleksibelt alternativ for dig som studerende.

Martin er en skole med flere fakulteter i Australien. Undervisningen har et stærkt fokus på at forberede dig til erhvervslivet. Du har derfor meget praktisk undervisning og underviserne på skolen har ofte erfaring fra deres respektive undervisningsområder. Målet med dine studier er, at de skal føre til et job.

Studerende fra hele verden
På Martin i Melbourne vil du møde studerende fra hele verden. Skolen ligger centralt i byen og deler campus med Taylors College og Charles Sturt University Study Centre. Der er altså masser af studerende omkring dig, hvilke betyder der findes et inspirerende og sjovt studiemiljø.

Ressourcer på campus
På Campus finder du alle de ressourcer du skal bruge for at få en succesfuld studietid. På det store bibliotek kan du læse op til dine eksaminer eller booke et rum hvor du og dine medstuderende kan lave gruppearbejde. Skolen har store computerrum og gratis wifi for alle de studerende.

Vælg en erhvervsrettede uddannelse. På Martin i Melbourne står din karriere i fokus.

Modtag mere info om Martin

  • Martin er et fleksibelt valg med studiestart flere gange om året.
  • Erhvervsforberedende program tilpasset til arbejdsmarkedet.
  • Skolen inviterer tit gæsteforelæsere for at fortælle de studerende om hvad der rør sig netop nu inden for industrien.
  • Underviserne er selv aktive inden for deres respektive undervisningsområder.
  • Oplev kulturbyen Melbourne på tæt hold.

Uddannelserne på Martin er erhvervsrettede og ofte mellem 20 og 30 uger lange. Når man studerer grafisk design, event management eller turisme passer Melbourne perfekt, idet byen anses for at være Australiens midtpunkt for historie, kunst og kultur. Ud fra dine interesser hjælper vi dig til at finde den rigtige uddannelse til dig.

Inspirationsmøde Modtag infopakke

Når du studerer med os på Martin indgår bolig i de fleste tilfælde under hele studieperioden, med undtagelse af ’grafisk design’ og ved en hel bachelor’s degree. Når du ansøger får du information omkring hvad der er gældende for netop dig.

Delt og møbleret bolig

Du bor typisk i et dobbeltværelse sammen med en anden studerende. Alle vores boliger er fyldt møbleret og udrustet med det meste af det du behøver for at trives. Lejlighederne eller kollegiet ligger centralt i nærheden af skolen, kollektiv trafik og bylivet.

Kontakt os hvis du ønsker mere information omkring din bolig i Melbourne.

Melbourne er hovedstaten i delstaten Victoria og Australiens næststørste by. I flere år i træk er denne smukke havneby blevet kåret som en af verdens bedste byer at leve i. Her mikses forretningsdistriktet med boheme-kvarterer og grønne parker.

Verdens næstbedste studieby
Byen er udset til at være verdens næstbedste by for universitetsstuderende. Her findes ledende uddannelser, forskning, kultur, turisme og sport. Det er altså en by fyldt med muligheder. At studere i Melbourne er spændende både i og uden for klasselokalet.

Australiens kulturhovedstad
Frem til år 1927 var Melbourne Australiens hovedstad. I dag er hovedstaden Canberra, men Melbourne kaldes ofte for landets kulturhovedstad. Herfra kommer også meget af Australiens film- og tv-produktion, diverse dansearter og litteratur. I de seneste år er byen blevet bedre kendt for sin kreative gadekunst.

At studere i Melbourne er et godt valg, især for dig som elsker kunst, kultur og historie. Året rundt kan du besøge festivaler, gå i teateret eller biografen, opleve livemusik eller tage på forskellige kunstudstillinger.

Laneways – hyggelige stræder
I Melbournes såkaldte laneways, et labyrintlignende område med mystiske gader, findes mange populære caféer og restauranter.  Visse steder ligner blot et hul i væggen, så det er værd at udforske alle kroge og hjørner. Du vil helt sikkert finde dit favoritsted. Derefter kan du slentre langs det populære Queen Victoria Market, eller opleve byens bedste udsigt over Melbourne Observation Deck i det 253 meter høje Rialto Towers.

Find din favoritcafé blandt Melbournes mystiske laneways og gå i teateret med dine venner. I Australiens kulturhovedstad har du alltid noget lave.

Når du vil udendørs
Nogle gange har du bare brug for at slappe af og så er det rart at nyde alle de fantastiske naturområder lige uden for byen. Tag et par gode sko på og tag på vandretur eller lej en cykel og følg en af de mange cykelstier. Dig som kan lide vandsport kan leje en kano, tage et surferkursus, dykke eller stå på vandski. Mulighederne er mange.

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.