Martin i Sydney

Martin i Sydney

Martin tilbyder erhvervsforberedende uddannelser, særligt tilpasset til arbejdsmarkedet. Med studiestart flere gange om året er dette et fleksibelt alternativ for dig som studerende.

Martin er en skole med flere fakulteter i Australien. Undervisningen har et stærkt fokus på at forberede dig til erhvervslivet. Du har derfor meget praktisk undervisning og underviserne på skolen har ofte erfaring fra deres respektive undervisningsområder. Målet med dine studier er, at de skal føre til et job.

Skolen ligger midt i Sydney
Martin har en fantastisk beliggenhed i det centrale Sydney, blandt caféer, restaurenter og butikker. Skolen deler campus med en sprogskole, hvilke skaber et internationalt og inspirerende studiemiljø. De lyse og opfriskende klasselokaler er udrustet til at give dig alt hvad du behøver i din studietid. Overalt på campus finder du gratis wifi, og hvis du ikke har medbragt din egen computer, kan du bruge skolens computerrum.

Studenterforeninger
Alle studerende på Martin bliver medlem af Platypus Club, en studenterforening der arrangerer mange sociale events og udflugter. Tag endelig med og få nogle oplevelser og venner ude for klasselokalet.

Vælg Martin med campus midt i Sydney hvis du søger en uddannelse der fører til job.

Vil du vide mere?

  • Martin er et fleksibelt valg med studiestart flere gange om året.
  • Erhvervsforberedende program tilpasset til arbejdsmarkedet.
  • Skolen inviterer tit gæsteforelæsere for at fortælle de studerende om hvad der rør sig netop nu inden for industrien.
  • Lærerne er selv aktive inden for deres respektive undervisningsområder.
  • Tag chancen og kombinér dit studieophold med et praktikophold.
Mit år på Martin ledte til job på et rejsebureau i Sydney
Sara Åhlén
Sara Åhlén, Travel & Tourism, Sydney

Uddannelserne på Martin er erhvervsrettede og ofte mellem 20 og 30 uger lange. Der er også mulighed for at tage en hel akademisk uddannelse på Martin, en såkaldt bachelor’s degree. Den opnår du efter tre års studier. Vi hjælper dig til at finde det bedste alternativ ud fra dine interesser.

Her kan du læse mere om de erhvervsrettede fagområder.

Inspirationsmøde Modtag infopakke

Når du studerer med os på Martin indgår bolig i de fleste tilfælde under hele studieperioden, med undtagelse af ’grafisk design’ og ved en hel bachelor’s degree. Når du ansøger får du information omkring hvad der er gældende for netop dig.

Delt og møbleret bolig
Du bor typisk i et dobbeltværelse sammen med en anden studerende. Alle vores boliger er fyldt møbleret og udrustet med det meste af det du behøver for at trives. Lejlighederne eller kollegiet ligger centralt i nærheden af skolen, kollektiv trafik og bylivet.

Kontakt os hvis du ønsker mere information omkring din bolig i Sydney.

Sydney er den største, ældste og mest fascinerende by i Australien. Mange anser byen som en af verdens smukkeste byer. Sydney er hovedstad i delstaten New South Wales og ligger mellem den smukke kystlinje og nationalparken Blue Mountains. Den klassiske Sydney Harbour Bridge forbinder det centrale Sydney med området Nort Shore.

”City life”
Sydney er byen for dig som vil opleve det ægte ’city life’. Selvom det en multimillion-by findes der en ’hyggefølelse’ og det er nemt at komme rundt over alt. Kom på opdagelse i byen og se de verdensberømte seværdigheder og ikoner som eksempelvis Sydney Opera House, Darling Harbour og Sydney Tower.

Når du ikke har travlt med studierne bør du naturligvis i gang med at udforske livet i Sydney med alt fra storbypuls til det skønne strandliv. Besøg Sydneys fantastiske operahus som er designet af den danske arkitekt, Jörn Utzon. Når du har set nok kan du bevæge dig videre til Sydneys botaniske have, lige ved siden af Operahuset, hvor du kan slappe af i skolen.

Oplev Sydneys strande
Ønsker du at forlade travlheden i byen er der nem adgang til Manly Beach og Bondi Beach. Sydney Harbour har nogle skjulte perler hvor du kan nyde strandlivet. Langs de smukke strande kan naturligvis surfe, padle, dykke eller svømme, men også bare nyde omgivelserne fra en café eller en restaurant.

I Sydney får du det bedste af to verdner – strandliv og storby. Tag surfingundervisning på Bondi Beach eller spis middag med vennerne på en rooftop bar.

Mad fra hele verden
Når du bliver træt af dine madpakker kan du forkæle dig selv med et restaurantbesøg. Den internationale atmosfære i Sydney betyder, at der er restauranter, der serverer retter fra hele verden. Bestil et bord på en traditionel pub, på en af de mange prisbelønnede restauranter eller en bar på tagterrassen med udsigt over byen.

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.