RMIT University, Melbourne

RMIT University

RMIT University er rangeret som et af Australiens bedste universiteter. Skolen er ledende inden for teknik og design og er kendt internationalt for sine praktisk udformet fag og resultatorienterede forskning. Her bliver du forberedt til at få succes på arbejdspladsen.

RMIT University er ikke bare toprangeret i Australien. Skolen er også på listen over de 100 bedste universiter i verden. Universitetet blev grundlagt i 1887 og har i dag 82.000 studerende på sine fakulteter i og uden for Australien. Campus i Melbourne er stort, veludrustet og har en top beliggenhed byen.

På campus
Campus i Melbourne er udrustet til at give dig en positiv studieoplevelse. Her findes bibliotek og særskilte lokaler du kan booke til dig selv eller din gruppe. Der findes flere computerrum, hvoraf nogle af dem har døgnåbent. Hvis du medbringer din egen computer kan du logge ind på skolens wifi.

Fitness og studenterforninger
Som studerende på RMIT kan du få medlemskab til skolens fitnesscenter eller melde dig ind i nogle af de mange studenterforninger, hvor du kan møde en masse nye mennesker. På dette store universitet findes noget for alle.

Studér med IBS på et af Australiens bedste universiteter. Vi hjælper dig godt på vej.

Få studievejledning

  • RMIT rangeres som et af Australiens 10 bedste universiteter og blandt verdens 100 bedste
  • Skolen har et tæt samarbejde med erhvervslivet
  • Klasselokalerne er udrustet med den nyeste teknik og de bedste muligheder for undervisning
  • Skolen ligger helt centralt i Melbourne, du kunne ikke ønske dig en bedre beliggenhed
  • Melbourne tilbyder generelt et fantastisk miljø for studerende med masser at opleve ved siden af studierne.

Som IBS-studerende kan du vælge at læse et semester, et studieår eller en 3årig bachelor’s degree. Hvis du deltager aktivt i undervisningen og laver dine lektier vil du udvikle dig fagligt og opnå færdigheder du kan bruge i din fremtidige karriere. Et studieophold på RMIT University ser godt ud på CV’et.

Med IBS Select kan du selv skræddersy dit eget skema og vælge de fag der interesserer dig mest fra forskellige fagområder. Kontakt os og vi kan hjælpe dig videre.

Inspirationsmøde Modtag infopakke

Når du studerer med os på RMIT i Melbourne indgår bolig første semester. Du kan efterfølgende ønske, at blive boende med IBS andet semester.

Delt og møbleret bolig
Du bor typisk i et dobbeltværelse sammen med en anden studerende. Alle vores boliger er fyldt møbleret og udrustet med det meste af det du behøver for at trives. Lejlighederne eller kollegiet ligger centralt i nærheden af skolen, kollektiv trafik og bylivet.

Kontakt os hvis du ønsker mere information omkring din bolig i Melbourne.

Melbourne er hovedstaten i delstaten Victoria og Australiens næststørste by. I flere år i træk er denne smukke havneby blevet kåret som en af verdens bedste byer at leve i. Her mikses forretningsdistriktet med boheme-kvarterer og grønne parker.

Verdens næstbedste studieby
Byen er udset til at være verdens næstbedste by for universitetsstuderende. Her findes ledende uddannelser, forskning, kultur, turisme og sport. Det er altså en by fyldt med muligheder. At studere i Melbourne er spændende både i og uden for klasselokalet.

Australiens kulturhovedstad
Frem til år 1927 var Melbourne Australiens hovedstad. I dag er hovedstaden Canberra, men Melbourne kaldes ofte for landets kulturhovedstad. Herfra kommer også meget af Australiens film- og tv-produktion, diverse dansearter og litteratur. I de seneste år er byen blevet bedre kendt for sin kreative gadekunst.

At studere i Melbourne er et godt valg, især for dig som elsker kunst, kultur og historie. Året rundt kan du besøge festivaler, gå i teateret eller biografen, opleve livemusik eller tage på forskellige kunstudstillinger.

Laneways – hyggelige stræder
I Melbournes såkaldte laneways, et labyrintlignende område med mystiske gader, findes mange populære caféer og restauranter.  Visse steder ligner blot et hul i væggen, så det er værd at udforske alle kroge og hjørner. Du vil helt sikkert finde dit favoritsted. Derefter kan du slentre langs det populære Queen Victoria Market, eller opleve byens bedste udsigt over Melbourne Observation Deck i det 253 meter høje Rialto Towers.

Find din favoritcafé blandt Melbournes mystiske laneways og gå i teateret med dine venner. I Australiens kulturhovedstad har du alltid noget lave.

Når du vil udendørs
Nogle gange har du bare brug for at slappe af og så er det rart at nyde alle de fantastiske naturområder lige uden for byen. Tag et par gode sko på og tag på vandretur eller lej en cykel og følg en af de mange cykelstier. Dig som kan lide vandsport kan leje en kano, tage et surferkursus, dykke eller stå på vandski. Mulighederne er mange.

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.