San Diego State University

San Diego State University

Studér i Californien på et universitet, der rangeres højt og i en by som anses for at være Californiens smukkeste. San Diego State University (SDSU) tilbyder noget for alle.

San Diego State University har et godt internationalt ry. I samarbejde med American Language Institute (ALI) på SDSU kan vi hos IBS tilbyde mange interessante uddannelser. Der findes en international stemning på skolen, idet der er studerende fra mere end 65 forskellige lande.

Omtalt campus
SDSU har et omtalt og smukt campus med egne restauranter og caféer hvor de studerende læser og hygger. Blandt palmer og de hvide spanskinspirerede bygninger har du også adgang til boghandel og bibliotek. Den kendte sporvogn, San Diego Trolley, kører dig rundt mellem universitetsområdet og de forskellige bydele.

Idræt og studier
På Aztec Recreation Center får du for en god studiepris adgang til fitnesscenter, klatrevægge, holdtræning og mange andre idrætsaktiviteter. Der finder også mange andre studenterforeninger du kan engagere dig i og få endnu mere ud af din studieoplevelse.

  • Et stort universitet med godt akademisk ry.
  • Over 80 forskellige fagområder, hvor du kan vælge lige præcis de fag du vil læse.
  • En charmerende by som mange drømmer om at besøge.
  • Idrætsmuligheder både på og uden for campus.

Med IBS vil du studere på SDSU gennem American Language Institute (ALI). Du kan forbedre dit CV ved at læse IBS Select et semester eller to. Her kan du selv skræddersy din uddannelse eller du kan læse en certifikatuddannelse inden for et specifikt fagområde.

Kontakt os for mere information og studievejledning omkring dine muligheder i San Diego.

Deltag i inspirationsmøde Modtag infopakke

I IBS-programprisen indgår bolig dit første semester i San Diego. Hvis du læser et helt studieår kan du ønske at blive boende med IBS på andet semester.

Bo med andre studerende
Du bor i en lejlighed eller studiebolig sammen med andre studerende, ofte med andre IBS-studerende. De fleste bor i et dobbeltværelse, men du kan også ønske at få et enkeltværelse. De lejligheder eller studieboliger vi tilbyder ligger centralt og tæt på skolen.

Udvalgte boliger
Alle vores boligalternativer er nøje udvalgte så du trives og måtte have det godt i dit nye hjem. Din bolig er møbleret og du skal kun koncentrere dig om at flytte ind. Kontakt os hvis du vil høre mere om din bolig i San Diego.

San Diego er en studieby i det sydlige Californien. Det er USA’s ottendestørste by og Californiens andenstørste. Her lever du i et skønt middelhavsklima med sol og gode temperaturer hele året rundt.

Spor af Mexico
Byen blev grundlagt af spanierne og tilhørte i lang tid Mexico, hvilket ses mange steder. I den charmerende Old Town kan du opleve mexicansk kultur og der er mange gode restauranter til dig som elsker mexicansk mad.

Downtown og Little Italy
Downtown San Diego er byens hjerte. Her kan du slentre rundt blandt hyggelige restauranter, små butikker og populære spillesteder. Du kan også let komme fra kernen af byen til andre dele. Hvis du elsker design og god kaffe skal du besøge Little Italy.

Når du har brug for en pause fra dine studier er der masser af aktiviteter at vælge imellem. Byens beliggenhed er perfekt til forskellige typer vandsport. Der findes mange steder du kan dykke, lære at surfe, sejle i kajak eller have en picnic ved havet. Et af de mest populære områder er La Jolla, som også kaldes San Diegos ’juvel’.

Mere end strandliv
Hvis du ikke er til strandlivet kan du altid besøge et af de mange museumer, tage en shoppetur eller besøge den berømte San Diego Zoo. Listen er lang for hvad du kan få din fritid til at gå med – det er bare med at gå i gang med planlægningen.

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.