Santa Barbara City College

Santa Barbara City College

Santa Barbara City College (SBCC) er kåret som USA’s bedste community college. Vi hos IBS hjælper dig med at skræddersy en uddannelse i det sydlige Californien, på et college med personlig studieservice og uendelige muligheder. 

I 2013 blev SBCC kåret til at være USA’s bedste community college af The Aspen Institute. En af årsagerne til at SBCC vandt denne pris var, at undervisningen på SBCC genererer gode resultater og forbereder de studerende til studier på højere niveau.

Campus ved havet

De studerende selv vælger SBCC på grund af de engagerede underviserer, de mindre klasser, skolens personlige studieservice og den helt fantastiske beliggenhed. Skolen har to campus forbundet med en bro med udsigt over Stillehavet. Her kan du lade dig inspirere i de veludrustet klasselokaler eller ude i den varme californiske sol.

Bibliotek og fællesområder

På campus har du som studerende adgang til bibliotek, computerrum, caféer og andre studieområder hvor du kan hygge og læse sammen med dine medstuderende.

Studenterforeninger

Du som ønsker et aktivt studieliv uden for klasselokalet kan deltage i nogle af skolens mange sportsgrene eller være aktiv i en eller flere foreninger. SBCC har blandt andet hold inden for basket, amerikansk fodbold og atletik. Der findes også teater- og musikgrupper med egen produktion – eksempelvis til ’SBCC Film Festival’ der holdes hvert år.

Studér på et af USA’s bedste community colleges.

Ansøg senest 15. oktober

Ansøg her

  • Et af USA’s bedste community colleges.
  • Engagerede underviserer som altid får høje evalueringer fra de studerende.
  • Vælg mellem fag inden for mere end 80 fagområder.
  • Aktivt studieliv på campus.
  • Du bor tæt på byer så som Los Angeles, Las Vegas, San Diego og San Francisco.
Jeg er blevet mere modig!
Victoria Dering
Victoria Dering, Business, Santa Barbara

På Santa Barbara City College kan du studere fra et enkelt semester til en 2-årig Assosciate’s Degree. Vi tilbyder IBS Select hvor du kan skræddersy dit eget skema og vælge fag fra forskellige fagretninger. Fagene neden for er blot eksempler på fagområder du kan læse på SBCC. Der findes mange flere muligheder. Du kan studere ét enkelt fagområde eller blande fagene som du har lyst. Skolen tilbyder også en del certifikater og en såkaldt award-uddannelse inden for forskellige områder. Vil du have et certifikat/award så skal du vælge fag inden for et bestemt fagområde og efter et års studier får du tildelt et certifikat, der bliver et værdifuldt bevis på dine kundskaber til dit fremtidige job. For mere information, kontakt IBS og hør mere om de forskellige muligheder.

Du finder mere information omkring dette under ’IBS Select’. Al information vedrørende en hel uddannelse finder du under ’Full Degree’.

Inspirationsmøde Modtag infopakke

I Santa Barbara bor du enten i en lejlighed eller en villa sammen med andres studerende. Boligen ligger i gåafstand fra skolen, strande og downtown. Du bor også tæt på offentlig transport og gode forbindelser hvis du vil ud af byen.

Bo i en delt lejlighed

De lejligheder vi tilbyder består ofte af en stue, køkken, badeværelse og to soveværelser. For at gøre det så let og bekvemt for dig som muligt, er lejlighederne møbleret og udrustet med det basale køkkenudstyr. Derudover er der gratis wifi og adgang til vaskefaciliteter. Mange af lejlighederne ligger med adgang til pool og grillområde.

Bo i en delt villa

Villaerne er også møbleret og udrustet med køkkenudstyr, wifi og adgang til vaskemaskine. Antallet at værelser kan variere villaerne imellem. Fælles for alle boligerne er, at du vil dele dem med andre IBS-studerende – en god måde at møde nye venner fra starten.

Bolig indgår i IBS’ programpris

Studieboligen i Santa Barbara er inkluderet i programprisen første semester. Du kan ønske at blive boende med IBS i længere tid, hvis du ønsker.

Santa Barbara er en livlig studieby i det sydlige Californien, lidt nord for Los Angeles – et område der er kendt som USA’s riviera. Klimaet beskrives ofte som middelhavsklima og der er skønne temperaturerne året rundt. Med mere end 300 solskinstimer om året og en temperatur der sjældent er under 20°C er det let at falde til.

Flot natur

Byen har en smuk beliggenhed ned til Stillehavet. Med dette skønne klima kan du vandre langs strandpromenaden med palmer og flotte bjergkæder i baggrunden. Du kan også få glæde af det rige kulturliv med mange oplevelser inden for musik, teater og film.

Restauranter og shopping

I downtown Santa Barbara kan du gå langs den populære State Streeet. Her finder du masser af restauranter, caféer og shopping.

Det behagelige klima gør Santa Barbara til det perfekte sted at dyrke udendørssport. Surfing, sejlads, cykling eller vandring – du vælger selv.

 

Udforsk resten af Californien

Byens beliggenhed er perfekt til dig som gerne vil udforske flere dele af Californien. Udnyt din fritid og tag en tur til San Diego i syd eller San Francisco i nord.

Studenterforeninger på SBCC

Som IBS-studerende bliver du medlem af skolens ’International Exchange Club’ hvor de lokale og internationale studerende mødes regelmæssigt. Her kan du møde en masse nye venner og opbygge dit internationale netværk. Du kan se frem til at få et aktivt studieliv som studerende i Santa Barbara.

 

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.