Snow College

Snow College, Ephraim

Snow College er rangeret som et af USA’s bedste community colleges. Med sin beliggenhed i det centrale Utah og med Rocky Mountains lige ude foran døren, tilbyder Snow det perfekte sted for studerende som vil have akademisk fremgang i et roligt og sikkert campusmiljø.

Elsker du fredelige, naturlige omgivelser med en enestående udsigt? Er du eventyrlysten og elsker vandreture, kanosejlads, camping, skiløb og udendørs? Vil du have en ægte amerikansk oplevelse i en lille amerikansk by hvor campus er i fokus? Så er Snow College et godt valg.

Meget erfaring – personlig undervisning
Snow College har hjulpet studerende i næsten 100 år, man slog dørene op i 1923. På Snow College kan du se frem til mindre klasser, undervisere som kan dit navn, en god studieservice og et sted hvor de studerende er i fokus. Go Badgers!

Mød nye, spændende venner
På Skolens campus i Ephraim studerer omkring 3.000 studerende, hvoraf cirka 100 er internationale fra alle verdens hjørner. Vil du møde nye venner, blive engageret og bygge videre på dit CV skal du melde dig ind i en af Snow Colleges mange studenterklubber eller engagere dig i en sport.

Et toprangeret community college midt i Utah med Rocky Mountains uden foran døren. Vil du kombinere dine studier med et aktivt udendørsliv er Snow College skolen for dig.

Book studievejledning

 • En skole med god rangering og godt ry
 • Studér i et enestående miljø, som taget ud af en film
 • Gode muligheder for stipendium
 • Gode muligheder for at lave en såkaldt transfer til et andet universitet, både i Utah og det øvrige USA
 • Mange forskellige uddannelsesmuligheder

På Snow College findes mange uddannelsesmuligheder. Her kan du læse et enkelt semester eller studieår med IBS Select hvor du selv skræddersyr dit skema. Alternativt kan du læse en associate’s degree (2 år) eller en bachelor’s degree (fireårig).

Skolen tilbyder også særskilte certifikatuddannelser inden for forskellige fagområder. Du læser et certifikat inden for det område du finder interessant og efter et studieår har du bevis på dine kundskaber.

 

Det findes også andre muligheder for studier på Snow College, for eksempel:

 • Music
 • Theatre
 • Communications
 • Agricultural Business
 • Art
 • Computer Science
 • Business – management, marketing, administration
 • Journalism
 • Natural Resource

Kontakt os gerne hvis du ønsker at vide mere om en eller flere af de forskellige retninger.

DELTAG I INSPIRATIONSMØDE MODTAG INFOPAKKE

I IBS-programpris indgår bolig første semester. Du kan ønske at blive boende med os andet semester, hvis du har lyst.

Du bor tæt på alt
Snow College er et Residential Campus, hvilke betyder, at alle studerende bor på campus. Her bor du enten i et dobbeltværelse i et dorm (kollegie) eller i en delelejlighed ved campus. Du er tæt på alt med gåafstand til skolen/klasseværelset og du bor i et trygt og sikkert miljø.

Meal plan eller fælleskøkken
Enten har du en såkaldt meal plan og spiser i en af skolens to cafeterier eller også har du adgang til et fælleskøkken. Du deler badeværelse og har ofte adgang til et fællesområde. Lejligheden er møbleret, for at gøre det nemt for dig at bare flytte ind.

I delstaten Utah findes fantastiske nationalparker, shopping i verdensklasse og mange forskellige fritidsaktiviteter. Byen Ephraim, hvor Snow College ligger, er en fin lille by med ren luft og ikke meget trafik.

En rolig by
Med en café, nogle restauranter og en Walmart er Efraim, i det centrale Utah, en typisk amerikansk, lille by. Snow College er beliggende midt i byen og er meget i fokus for både de studerende og “the community”.

Tæt på storbyen
Når du længtes efter lidt ’storbysfølelse’ så ligger Utahs hovedstad Salt Lake City kun 2 timers kørsel fra Ephraim. Skolen Centre for Globale Engagement tilbyder gratis shoppeture en gang per måned.

Ski og nationalparker
Et par timers kørsel ligger også skisteder som Park City og Sundance. Du kan også opleve dramatiske bjerge, fantastiske udsigter og spændende dyreliv i en af nationalparkerne Bryce Canyon National Park, Mounment Valley eller Zion.

Eftersom alle studerende bor på campus arrangeres der mange fritidsaktiviteter, både i ugens løb og i weekenderne. Du kan eksempelvis vælge mellem dans, koncerter, open mic/karaoke, sport og meget mere.

Utah er det perfekte sted for dig som elsker at være udensørs. Du er tæt på Rocky Mountains, kendte skisteder som Sundance og flere fantastiske nationalparker.

Ski, bjergklatring og meget mere
Snow College er perfekt til mange forskellige aktiviteter og eventyr. Uden for campus kan du blandt andet bowle, cykle på mountain bike, campere, fiske, stå på ski, klatre i bjerge, stå på snowboard og begive dig ud på en vandretur.

Specielt for internationale studerende
Skolens ’internationale kontor’ – the Centre for Global Engagement, arrangere aktiviteter for dig som international studerende – picnic, fester, vandring og shopping. Enjoy the fun!

 

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.