Southern Cross University i Lismore

Southern Cross University, Lismore

Til dig, som søger en autentisk oplevelse af Australien, kan du finde det på Southern Cross University, som ligger i Lismore. Skolen tilbyder unikke studier, hvor Australiens fantastiske omgivelser bliver draget til fordel.

Southern Cross University er et moderne universitet med fem forskellige campus. På campuset i Lismore bliver der lagt stor fokus på miljøvidenskab og forskning. Her findes moderne lokaler og laboratorier med de ressourcer, du bruger for at drive et forskningsprojekt.

Campus i regnskoven
Campuset i Lismore ligger i et stort grønt område og du er omgivet af Australiens kæmpe regnskov. Aktiviteterne foregår på The Learning Centre og Goodman Plaza. Her finder du skolens bibliotek, kantine og studieområder.

Træning på skolen
Hvis du vil træne i fitnesscenter eller svømme, så findes der et sports kompleks med pool midt på campusområdet.

Den kreative ånd
Skolens musikhus bidrager til den kreative ånd på skoleområdet. Klasselokalerne er opbygget moderne med digital video og akustiske projekter. Du, som vælger musik studiet kommer til at bruge meget af din tid her.

På Southern Cross i Lismore for du en ægte australsk oplevelse

Ansøg senest 31. maj

Book gratis studievejledning

Se film om skolen

 

  • Skolen er blevet kåret til den bedste ’’International Student Support’’ tre år i træk.
  • Undervisningen sker i lokaler med moderne udstyr.
  • Skolen har modtaget prestigefyldte priser for at være udestående i forskning.
  • Mange programmer er designet af erhvervslivet, for at sikre en høj kvalitet.
  • At studere i Lismore giver dig en autentisk oplevelse af hvad Australien kan tilbyde.
Her er flere muligheder, end hvad jeg nogensinde kunne drømme om
Linn Rolland
Linn Rolland, Contemporary Music, SCU Lismore

The Southern Cross University i Lismore har et stærkt miljøfokus, som er naturligt taget i betragtning af de særlige naturomgivelser. Dette passer derfor ideelt til dig, som vil studere miljøvidenskab. Den stærke kreative ånd gør det samtidig til en perfekt skole for musikstudier.

Hvis du ønsker flere af de kurser skolen kan tilbyde, kan du vælge fra vores studiemulighed IBS SELECT. Hvis du ønsker at tage en fuld bachelor’s eller master’s degree kan læse mere om hvordan det foregår under Full degree.

Deltag i inspirationsmøde Modtag infopakke

Når du studere med os i Lismore indgår boligen under hele semesteret. Hvis du vil have en bolig i andet semester, har du også mulighed for dette.

Bo med andre studerende
Du bor i en studiebolig, som ligger på skolens campusområde. Her har du dit eget rum i en lejlighed, som du deler med op til fem andre studerende, der også studere på skolen. Din bolig er møbleret og udstyret så den er klar til indflytning når du ankommer.

Nøje udvalgt
Hvor du bor er en vigtig del af din oplevelse i udlandet. Derfor er alle lejligheder og kollegieværelser nøje udvalgt. Kontakt os gerne, hvis du vil have flere informationer om din bolig i Lismore.

Lismore er en by i den nordøstlige del af New South Wales. For længe siden blev det kaldt en regnskov ” The Big Scrub “. Men i dag er det kun omkring en procentdel der er regnskov og det er lige ved Southern Cross University .

Afslappende livstil
Området omkring Lismore er kendt for sin fantastiske natur med smukke vandfald, udsigtpunkter der vil fp dig til at tabe pusten og store nationalparker. Levealderen er relativ lang og menneskerne har en afslappende livsstil.

Udnyt den unikke natur der findes, når du studere i Lismore. Her har du muligheden for at gå på vandringsture i den mystiske regnskov og se de smukke vandfald der flyder ind i de krystalklare søer.

Udflugt til National Park
Wollumbin National Park er en spændende udflugt. Denne nationalpark er listet som en verdensarv og et minde fra tiden da store dele af Australien var dækket af regnskov. Her ligger en enorm vulkan og Australien byder på meget varieret natur.

Naturen omkring Lismore er helt unik med nationalparker, vandfald, vulkaner, regnskov og søer

Andre udflugtsmuligheder
Benyt lejligheden til at se andre dele af Australien. Den store by Brisbane er omkring tre timers kørsel væk og du er også tæt på kysten og den populære Byron Bay .

Musik, teater og kultur
Lismores mangfoldighed har tiltrukket mange kreative sjæle fra hele verden. Dette er en dejlig blanding af kunstnere og musikere. De studerende fra de kreative uddannelser på Southern Cross University bidrager til en stor del af områdets kulturelle scene.

 

Læs mere
Southern Cross University på Gold Coast

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.