Southern Cross University på Gold Coast

Southern Cross University, Gold Coast

Vil du leve og bo, midt i den australiske surf kultur og samtidig få en unik oplevelse? Vælg at studere på Southern Cross University på Gold Coast, her får du begge dele.

Southern Cross University har tre campus i den østlige del af Australien. Skolens campus ‘Gold Coast’ har nyrenoverede lokaler, som ligger tæt ved stranden. Som studerende på denne skole er du sikret en god vejledning gennem hele dit studie.

Studieservice
Hvis du behøver hjælp eller vejledning kan du henvende dig til ‘International Office’. Her findes der information og vejledning for alle internationale studerende, for at du netop skal få et godt udenlandsophold som muligt. Når du for eksempel ankommer til lufthavnen, bliver du hentet og bragt frem til campuset.
Klasselokaler med moderne teknologi
Skolen består af to bygninger kun 400 meter fra stranden. Biblioteket er omgivet af natur med en fantastisk udsigt ud over havet. Skolen har gode ressourcer og fællesområder, der gør det let at læse og lære med dine medstuderende. Alle studerende har adgang til skolens computerrum, og i mange af de store klasseværelser findes der moderne teknologi, som underviserne benytter til at holde oplæg og foredrag.

Vælg en skole med en god studieservice og campus tæt på stranden

Ansøg senest d. 31. maj!

Book gratis studievejledning

Se film om skolen

  • Skolen har fået prestigefyldte priser som bedste ‘’International Student Support’’ tre år i træk.
  • Her findes et bredt udvalg af kurser og eksamensprogrammer.
  • Skolen har modtaget priser for at være ledende indefor forskning
  • Mange af programmerne er designet således, at det er tilpasset erhvervslivet, for at sikre en høj kvalitet.
  • Gold Coast giver en komfortabel livsstil, også selvom du ikke er interesseret i surferkulturen.
Her er flere muligheder, end hvad jeg nogensinde kunne drømme om
Linn Rolland
Linn Rolland, Contemporary Music, SCU Lismore

På Southern Cross University på Gold Coast kan du studere digital markedsførings og lederskab eller du kan skræddersy dit helt eget program med IBS Select. Du kan også tage en hel uddannelse, læs mere under Full degree.

Deltag i inspirationsmøde Modtag infopakke

Når du studerer med os i Gold Coast indgår boligen under hele semestret. Hvis du har andre ønsker, kan du informere os om det.

Bo med andre studerende
Du bor selvfølgelig i en studiebolig som ligger på skolens campusområde. Her har du dit eget værelse i en lejlighed, som du deler med op til fem andre studerende, der også studere på skolen. Din bolig er møbleret og udstyret, så du er klar til at flytte ind når du ankommer.

Nøje udvalgt
Hvor du bor, er en vigtig del af din oplevelse i udlandet. Derfor er alle lejligheder og kollegieværelser nøje udvalgt. Kontakt os gerne, hvis du vil have flere informationer om din bolig i Gold Coast.

Gold Coast ligger på Australiens østkyst, i delstaten Queensland. Det er landets sjette største by, med en halv million indbyggere. Sandstrandene strækker sig over 70 kilometer langs kysten og har nogle af Australiens mest populære surf spots, herunder Surfers Paradise.

Regnskov
Store dele af området omkring Gold Coast er dækket af forskellige typer af skov. Her kan du dybest set besøge gamle regnskove. Gennem de store grønne områder er talrige vandrestier, hvor du kan se den mest fantastiske udsigt.

Klimaet
Gold Coast har i gennemsnit 245 solskinsdage om året. Sommeren er regnet fra december til februar, hvor det er varmt og fugtigt . De andre årstider tilbyder en relativt varm temperatur, så pak badetøjet selv for vinteren.

Gå til stranden og prøv mindst en eller to af de sjove vandsport aktiviteter er næsten et must når du studerer på Gold Coast. Lær at surfe, tag et dykkercertifikat eller prøve den nye trend Stand Up Paddleboard. Du kan også tage på en guidet tur eller gå på hvalsafari. Der er masser af aktiviteter på havet, og du kan gøre lige hvad du ønsker.

Surfers Paradise, mere end bare at surfe
I løbet af din tid på Gold Coast, kan det være at du måske bliver træt af havet og ønsker at prøve nogle ting på land. Selv på landet er der masser at fylde din kalender med. Hver onsdag, fredag og søndag eftermiddag kan du for eksempel tage på Surfers Paradise og gå på det populære marked, hvor over 100 udstillere sælger alt fra kunst og mode, til unikke gadgets der er perfekte gaver til at tage med hjem.

Beach Life er en naturlig del af livet på Gold Coast, men der er også andre ting at fylde din tid med. Gå på markedet eller tag ud til koncerter og udstillinger.

Steder at besøge
Du bør ikke gå glip af SkyPoint Observation Deck, som er en af Gold Coast største varetegn med udsigt over byen. Når du er på udkig efter kultur kan du besøge Gold Coast Kongres- og Udstillingscenter, som organiserer en række store og små begivenheder i løbet af året . Selv The Arts Centre Gold Coast og Gold Coast City Gallery er et besøg værd .

Læs mere
Southern Cross University i Lismore

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.