TAFE Queensland East Coast

TAFE Queensland East Coast

Hvert år øges antallet af internationale studerende, som vælger de erhvervsforberedende programmer, der tilbydes på TAFE Queensland East Coast.

TAFE står for Technical and Further Education. TAFE-institutet er en statslig skole med fokus på erhvervsforberende uddannelser og findes flere steder i Australien. TAFE Queensland East Coast er et samarbejde mellem Sunshine Coast TAFE and Wide Bay TAFE. Samarbejdet mellem disse to velkendte institutter gør skolen til den største erhvervsforberedende skole I området, med syv forskellige campuses.

Campus tæt på stranden
Med IBS studerer du på campuset i Mooloolaba. Det ligger i et lækkert område på Australiens østkyst, lege ved de lange hvide strande. Fra skolen har du ikke langt til shopping og skønne afslappende strandcaféer.

Ressourcer på campus
På campus findes de ressourcer du har behov for til en god studietid. Her findes bibliotek og studieområder samt et fitnesscenter hvor de studerende fra fitnessprogrammet har meget af deres undervisning. Mange af skolens lokaler er blevet udnævnt til nogle af de  bedste i Australien.

Studieservice
På TAFE Queensland Brisbane ser de dit studie som en stor rejse. Lige som hvilken som helst anden rejse, får du behov for hjælp undervejs, derfor er der også en studenter-service på skolen, hvor du kan få rådgivning og tips. Du kan få hjælp til at planlægge dine studier eller forbedre dine studieevner.

Få en Personal Trainer Licens i Australien

Book gratis studievejledning

  • Erhvervsforberedende uddannelser inden for områder, der har kobling til studiet
  • Fitnessuddannelsen kvalificere dig til en PT-Licens (Personal Trainer Licens)
  • Mange af fagene indeholder studiebesøg, der giver dig et unikt indblik i dit fagområde
  • Skolen har et afslappet miljø med tæt kontakt mellem studerende og undervisere
Tiden på TAFE har styrket mig på så mange områder
Amanda Berglund
Amanda Berglund, Fitness, Sunshine Coast

Uddannelserne på TAFE varer 6 eller 12 måneder. Det store fokus ligger i, at dig som studerende, får praktiske kundskaber med ud i erhvervslivet.

Skolen har et samarbejde med University of the Sunshine Coast, et universitet hvor du kan vælge at fortsætte dine studier på et højere niveau, læs mere under Full Degree.

 

Deltag i inspirationsmøde Modtag infopakke

I området Sippy Downs, med mange studerende, ligger det lejlighedskompleks hvor du som IBS-studerende kommer til at bo i løbet af dit første semester. Her bor du et kvarter i bil eller bus fra kystbyen Mooloolaba hvor du finder nogle af østkystens bedste strande.

Du bor med andre studerende
Du bor i en møbleret lejlighed som du deler med tra andre studerende. Alle har sit eget værelse med eget badeværlese. Du deler stue, køkken og vaskefaciliteter. Wifi kan tilkøbes til en billig pris.

Pool og tennisbane
Lejlighedskomplekset har pool, basket- og tennisbane, fælles udendørsområde med grill, biografrum og billiardbord. Her er rigtig gode muligheder for at bruge din fritid på sjov og hygge med vennerne.

Din skole og bolig ligger i området Sunschine Coast, i delstaten Queensland i østlige Australien. På Sunshine Coast varmer solen året rundt. Her bor du på den sydlige halvkugle så du får sommer i januar og vinter i juli.

Lokker turister til
Temperaturen ligger på 18-30° året rundt og der herlige klima lokker mange turister til. Mange rejser her til for de milelange sandstrande, der er perfekt til alle typer vandsport. I området er det også populært at ridde og spille golf.

Når du vil have byliv
Bliver du træt af strandidyllen og vil have mere storbysliv kan du tage til million byen Brisbane. Brisbane ligge kun en lille time væk i bil.

Det skønne klima på Sunshine Coast gør at området er blevet synonym med udendørsaktiviteter og sport af forskellig slags. Trives du med en aktiv fritid kommer du helt sikkert til at trives her. Fyld din kalender med snorkling, surfing, dykning, paddle board eller jetski. Vil du blive på land kan du i stedet leje en cykel, spille golf eller klatre.

Shopping og markeder
Skulle du blive træt af strandlivet kan du i stedet tage på shoppingtur i nogle af de gallerier, der ligger langs de store gader. Den afslappede livsstil mærkes også her, så du kan se frem til at ose i butikkerne i fred og ro. Rundt omkring Sunshine Coast finder du også markeder af forskellige slags. Sørg for at besøge markedet i Eumundi, der har åbent hver onsdag og lørdag.

Kan du lide at være udendørs i din fritid er Sunshine Coast det perfekte studiested. Her skinner solen hele året rund tog du kan når som helst tage et surfkursus eller finde på noget andet sjovt på stranden.

Events og festivaler
Næsten hver måned er der events eller festivaller på Sunshine Coast. Mooloolaba triatlon er et af områdets store Sportsevents, men der er også festivaller med musik og mad. Kulturlivet kan du også nyde på nogle af de mange barer og restauranter der findes.

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.