The Hotel School Melbourne

The Hotel School Melbourne

Studer i Australien på en af landets bedste hotelskoler. Her får du en international anerkendt business uddannelse og unikke kompentencer i hotelbranchen. The Hotel School Melbourne åbner døren til en spændende karriere.

The Hotel School Melbourne har lang erfaring og gode kontakter i hotelbranchen. Skolen har et unikt samarbejde med Mulpha Australia, som blandt andet ejer Hayman Island Resorts, Hilton i Melbourne og InterContinental Sydney. Som studerende på skolen får du lov til at tage del i dette fællesskab og en chance for at knytte værdifulde kontakter.

Hotelskolen med universitetsstatus, The Hotel School Melbourne, er anerkendt af Southern Cross University, hvilket betyder at skolen har samme status som et universitet og derfor kan udbyde studier indenfor full degree. Her får du som studerende stor opmærksomhed fra dine undervisere og stor mulighed for personlig udvikling.

Centralt campus
Skolens campus ligger i det centrale Melbourne, en by hvis hotel og turistbranche vokser og derfor kommer til at byde på mange jobmuligheder. I din tid som studerende har du mulighed for at arbejde ekstra på nogle af de nærliggende hoteller, så du kan samle praktisk erfaring – samt et ekstra job til dit CV, som kan blive værdifuldt i din fremtidige karriere.

Sats på en businessuddannelse, som fører dig ud i verden. Vælg The Hotel School Melbourne.

Ansøg senest 31. maj

Book gratis studievejledning

  • Det er den eneste hotelskole i Australien med universitetsstatus
  • Et fantastisk område i Melbourne, en by, som efterspørger arbejdskraft i hotelbranchen.
  • Du får hjælp til at søge job og får praktisk erfaring ved siden af studiet.
  • Du har mulighed for at skifte mellem skolens to campus’ i henholdsvis Melbourne og Sydney.
  • Vælger du at studere mod en full degree indgår der betalt praktik i uddannelsen.

At studere Hotel Management giver dig en business uddannelse med ekspertise inden for hotelbranchen. Det er et rigtig godt fundament til dig, som gerne vil have fokus på din karriere inden for service og ledelse. Det er værdifuldt i mange industrier, ikke kun inden for hotel og turisme.

Deltag i inspirationsmøde Modtag infopakke

Når du studerer med os på The Hotel School Melbourne indgår boligen under hele semestret. Hvis du har andre ønsker, kan du informere os om det.

Delt og møbleret bolig
Du bor i et dobbeltrum med en andre studerende. Alle vores boliger er fuldt møbleret, så der er alt det du behøver for at trives i boligen. Lejligheden eller kollegieværelset ligger centralt, tæt på skolen, offentlig transport og bylivet.

Kontakt os gerne, hvis du vil have mere information omkring din bolig i Melbourne.

Om byen
Melbourne er hovedstaden i delstaten Victoria og med Australiens næststørste antal indbyggere. Flere år i træk er Melbourne blevet kåret til at være verdens bedste by at leve og bo i. Her er både et forretningsdistrikt samt grønne områder.

Verdens næstbedste studieby
Byen er blevet kåret til verdens næstbedste studieby for universitetsstuderende. Her findes forskning, kultur, tourisme og sport. Det er altså en by fuld af muligheder. At studere i Melbourne er både spændende i og uden for klasselokalet.

Australiens Kulturhovedstad
Frem til år 1927 var Melbourne Australiens hovedstad. I dag er hovedstaden Canberra, mens Melbourne ofte bliver kaldt for landets kulturhovedstad. Heraf kommer meget af Australiens film – og tv-produktion og litteratur. Under senere år er byen også blevet kendt for sin kreative kunst.

At studere i Melbourne er et godt valg for dig, som er interesseret i kunst, kultur og historie. Under hele året kan du besøge festivaller, gå i teater eller biografen, lytte til livemusik og gå på forskellige typer kunstudstillinger.

Laneways – Hyggelige passager
I Melbournes såkaldte laneways, labyrintlignende områder med hyggelige passager, finder man mange populære caféer og restauranter. Nogle af dem ligner bare et hul i jorden, men det er værd at udforske dem i alle kroge og hjørner. Du kommer sikkert til finde dit eget favoritsted. Du kan også spadsere langs det populære Queen Victoria Market eller opleve byens bedste udsigt fra Melbourne Observation Deck i det 253 meter høje Rialto Towers.

Når du vil være udendørs
Hvis du ønsker at være udendørs og samtidig slappe af, er det rart at nyde alle de fantastiske naturområder lige uden for byen. Tag et par gode sko på og gå på vandretur eller lej en cykel og følg en af de mange cykelstier. Dig, der er til vandsport kan leje en kano, tage et surfer kursus, dykke eller stå på vandski.

 

Læs mere
The Hotel School Sydney

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.