The Hotel School Sydney

The Hotel School Sydney

Studér i Australien på en af landets bedste hotelskoler. Her kan du tage en international business linje og unikke kurser inden for hotelbranchen. The Hotel School Sydney kan åbne dørene til en spændende karriere.

The Hotel School Melbourne har lang erfaring og gode kontakter i hotelbranchen. Skolen har et unikt samarbejde med Mulpha Australia, som blandt andet ejer Hayman Island Resorts, Hilton i Melbourne og InterContinental Sydney. Som studerende på skolen får du lov til at tage del i dette fællesskab og en chance for at knytte værdifulde kontakter.

Hotelskole med universitetsstatus
The Hotel School Sydney er anerkendt af Southern Cross University, hvilket betyder at skolen har samme status som et universitet og derfor kan tilbyde studier i full degree. Her studerer 450 studerende, hvoraf 100 af dem er internationale studerende. At skolen er relativt lille, gør at du som studerende får meget opmærksomhed fra dine undervisere, og større mulighed for personlig udvikling.

Campus i businessdistrikt
Skolens campus ligger centralt, blandt internationale virksomheder og store hoteller. Dette kan ikke blive meget bedre. Under din studietid har du mulighed for at arbejde ekstra på nogle af de nærliggende hoteller og forbinde dit studie med praktisk arbejde.

Sats på en erhvervsuddannelse, som tager dig ud i verden.Vælg The Hotel School Sydney.

Ansøg senest 31. maj

Book gratis studievejledning

Se film om skolen

 

  • Det er en hotelskole i Australien med samme status som Southern Cross University
  • En fantastisk beliggenhed i Sydney og i forretningsdistriktet
  • Du får hjælp til at søge job og praktisk erfaring uden for dine studier
  • Du har mulighed for at bytte campus i Melbourne og Sydney
  • Hvis du vælger at tage en hel uddannelse er der lønnet praktikophold
Skolens undervisere tager sig tid til at lære eleverne at kende
Victor Börjesjö, Hotel Management, Sydney

At studere Hotel Management giver dig en business uddannelse med ekspertise inden for hotelbranchen. Det er et rigtig godt fundament til dig, som gerne vil have fokus på din karriere inden for service og ledelse. Det er værdifuldt i mange industrier, ikke kun inden for hotel og turisme.

Deltag i inspirationsmøde Modtag infopakke

Når du studere med os på The Hotel School Sydney indgår boligen under hele semestret. Hvis du har andre ønsker, kan du informere os om det.

Delt og møbleret bolig
Du bor i et dobbeltrum med en anden studerende. Alle vores boliger er fuldt møbleret, så der er alt det du behøver for at trives i boligen. Lejlighederne eller kollegieværelserne ligger centralt, tæt på skolen, offentlig transport og bylivet.
Kontakt os gerne, hvis du vil have mere information omkring din bolig i Sydney.

Sydney er den største, ældste og måske endda den mest fascinerende by i Australien. Byen anses af mange for at være en af verdens smukkeste byer. Det er hovedstaden i provinsen New South Wales og er beliggende mellem den smukke kystlinje og nationalparken Blue Mountains. Sydney Harbour Bridge forbinder centrum af Sydney og North Shore-området.

”City life”
Det her er stedet for dig, som gerne vil opleve rigtigt byliv. Selvom det er en by med rigtig mange mennesker, er det ganske let at komme rundt. Besøg alle seværdigheder Sydney har at tilbyde såsom Sydney Opera House, Darling Harbour og Sydney Tower.

Når du har tid fra studiet, skal du naturligvis benytte lejligheden til at gribe livet i Sydney. Sydney kan tilbyde alt fra storby til smukke strande. Besøg Sydneys fantastiske operahus, som er tegnet af den danske arkitekt Jørn Utzon. Hvis du har brug for ren afslapning i solen kan Sydneys botaniske have også anbefales.

Oplev Sydneys strande
Hvis du har brug for at komme væk fra Storbyen er det muligt og nemt at tage til Manly Beach og Bondi beach. Sydney Harbour har nogle skjulte perler, hvor det her er muligt at nyde strandlivet. Langs de smukke strande er der mulighed for at surfe, padle, dykke elle svømme, men samtidig også bare nyde de smukke omgivelser fra en café eller en restaurant.

I Sydney, får du det bedste af begge verdener – strand blandet med storby. Tag surfing lektioner på Bondi Beach eller middag med dine venner på en rooftop bar.

Mad fra hele verden
Hvis du får lyst til at forkæle dig selv, skal du tage på restaurant besøg. Den internationale atmosfære Sydney har at tilbyde betyde med restauranter, der serverer retter fra hele verden. Book et bord på en traditionel pub, på en af de mange prisbelønnede restauranter eller prøv en rooftop bar med udsigt over hele byen.

Læs mere
The Hotel School Melbourne

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.