University of the Sunshine Coast

University of the Sunshine Coast, Sippy Downs

Søger du et universitet, hvor de studerende selv siger at de har det godt? Så skal du vælge The University of the Sunshine Coast (USC). År efter år evaluere de studerende underviserne og campusset, og det bliver rost til skyerne.

The University of the Sunshine Coast er et af Australiens hurtigst voksende universiteter. Skolen åbnede i 1996 med 500 studerende og i dag er antallet over 10.000 studerende. Skolen imødekommer internationale studerende fra over 60 lande, men størstedelen er fra Australien.

Kænguru på campus
På USC får du en unik studieoplevelse, mest fordi at skolen er placeret i et naturreservat og derfor kan det ske at du ser kænguruer hoppe rundt ude foran skolen. Du har en dejlig fritid, hvor du kan planlægge dit studie samtidig med du nyder de smukke strande i et dejligt klima.

Prisbelønnede undervisere
Siden 2010 har USC år efter år modtaget fem stjerner i rapporten “Good Universities Guide”. Skolen har særligt modtaget priser for undervisernes engagement og for at sætte den studerende i fokus. Underviserne ser på dine tidligere erfaringer, og hjælper dig med at udvikle dig, så du bedst når dine mål.

Prisbelønnet skole
Skolen består af to bygninger der har modtaget over 30 forskellige priser for deres unikke arkitektur. På det åbne campus, har du som studerende adgang til bibliotek, cafeer, computerrum og sportsfaciliteter.

Tidligere USC studerende giver skolen top karakterer. Vil du studere her?

Ansøg senest 5. juni

Book studievejledning

  • Et femstjernet universitet med et godt internationalt ry.
  • De studerende giver gode evalueringer til USC
  • Du har mange valgmuligheder, selvom du vælger at studere et specifikt program
  • Området omkring Sunshine Coast, er beriget med en smuk natur
  • Den store del af internationale studerende gør at studiemiljøet er meget multikulturelt

 

Jeg er så glad for at jeg fik kontakt med IBS, og valgte at studere på The Sunshine Coast.
Lisa Skogfeldt
Lisa Skogfeldt, International Business, Sunshine Coast

På USC kan du studere en såkaldt diplomuddannelse. Det er et-årige uddannelser, der giver dig et diplom i et specifikt fagområde. Efter et år har du mulighed for at fortsætte dine studier i samme retning og fortsætte på en fuld bachelor uddannelse. Læs mere under Full Degree.

Hvis du kun vil studere i udlandet et semester, kan du vælge vores studieordning IBS Select. Vi hjælper dig med at finde de rette fag, der får dit år i udlandet til at være lige som du vil have det.

Deltag i inspirationsmøde Modtag infopakke

Området Sippy Downs har mange studerende og her ligger det lejlighedskompleks du som IBS studerende vil bo i det første semester. Her bor du et kvarter i bil eller bus, fra byen Mooloolaba som har nogle af østkystens bedste strande.

Du bor med andre studerende
Du bor i en møbleret lejlighed, som du deler med tre andre studerende. Alle har hver sit rum og eget badeværelse.
Du deler lejlighedens stue og køkken og derudover er der gratis vaskefaciliteter. Internettet kan du tilkøbe, for en billig pris.

Pool og tennisbane
Lejlighedskomplekset har pool, basket og tennisbane, område med grill og billardbord. Her er gode muligheder at tage fat i dine nye venner i fritiden.

Din skole og din bolig ligger i området Sunshine Coast, i delstaten Gueensland i øst Australien. På Sunshine Coast varmer solen hele året rundt. Her har du sommer i januar og vinter i juli.

Tiltrækning af turister
Temperaturen er omkring 18-30 grader året rundt, og den dejlige temperatur tiltrækker mange turister. Mange rejser de mange kilometer for at nyde sandstrandene, som er perfekt til alt slags vandsport. Området er også populært til ridning og folk som elsker at spille golf.

Når du vil have byliv
Hvis du er træt af strande, og har lyst til lidt mere byliv, er du tæt på storbyen Brisbane. Brisbane er kun en time væk med bil.

Det dejlige klima som der findes på the Sunshine Coast, gør at området er godt til udendørs aktiviteter, og forskellige slags sport. Hvis du elsker aktiviteter, og specielt udendørs aktiviter, vil du elske det her. Fyld din kalender op med snorkling, surfing, dykning, kajak eller jetskiing. Når du vil være på land, kan du leje en cykel, spille golf eller endda klatre.

Shopping og markeder
Du kan tage en shoppetur i et af shoppingcentrene, som er placeret rundt omkring. Den afslappende livsstil, ser man meget her, så du kan se frem til at shoppe i ro og mag. Rundt omkring The Sunhine Coast, vil du også se forskellige markeder. Husk at besøge markedet i Eumundi, som har åbent onsdag og lørdag.

Hvis du elsker at være udendørs er the Sunshine Coast lige noget for dig. Her skinner solen hele året rundt, og du har altid mulighed for at tage et surfkursus eller lave andet sjov på de smukke sandstrande.

Events og Festivaller
Næsten hver måned bliver der arrangeret events eller festivaller på the Sunshine Coast. Mooloolaba Triatlon er et af de største sportsevents, men der er også festivaller med musik og mad. Her er der også mulighed for at nyde de mange barer og alle de forskellige restauranter.

 

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.