Dennis’ skolearbejde endte på australsk TV!

En studieopgave blev til en timelapse-video der spredtes via sociale medier og endte på en tv-station. Dennis Törnström, IBS-studerende på University of the Sunshine Coast i Australien, svarer på spørgsmål omkring hans studiearbejde.

Hvorfor lavede du denne film?
Opgaven gik ud på at lave en film på 3 minutter. Idet jeg netop var begyndt at fotografere, ville jeg gerne lave noget der havde med fotografier at gøre.

Hvorfor valgte du at lave sådan en type film?
Da jeg kun havde boet på The Sunshine Coast i relativ kort tid oplevede jeg det helt anderledes end andre som havde boet der i længere tid. Efterhåndende begyndte jeg at vænne mig til stedet og tage mine omgivelser for givet. Derfor følte jeg, at det var tid til at værdsætte hvor dejligt her egentligt er – hele året rundt! Timelapse-videoer har altid fascineret mig og det var en spændende udfordring.

Hvordan lavede du filmen?
Jeg tog mit første billede i slutningen af december og herefter blev samlingen større og større. Seks måneder og cirka 10.000 billeder senere havde jeg nok til at lave filmen. Filmen består af mere end 6000 billeder der er sat op med en billedefrekvens på 30 billeder per sekund.

Hvad gjorde du da du var færdig med filmen?
Jeg lagde den på Facebook og opbakningen var helt overvældende. En tv-station spurgte også om jeg ville stille op til et interview. Efter den var i tv blev den hurtigt spredt. Universitetet og lokale delte den også.

Og det klassiske spørgsmål, hvordan føles det?
Rigtig fedt! I sidste ende er det en påskønnelse af hvor dejligt jeg har haft det de sidste 2½ år hvor jeg har studeret her på Univeristy of the Sunshine Coast.

 

Musik: The Cinematic Orchestra – That Home
Arn Andersson – Ad Infinitum

Malene Soholt
Malene

Jeg har selv studeret i Island og rejst verden rundt. Jeg har fået oplevelser for livet og ønsker alle andre måtte få samme muligheder - og jeg hjælper jer gerne på vej!

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.