Der er stadig ledige pladser til efteråret!

Har du ingen planer for efteråret? Du kan stadig nå at søge ind på nogle af vores samarbejdsskoler i USA, Australien eller Italien. Tag chancen og gør klar til et eventyr efter sommeren. Din drøm kan gå i opfyldelse!

Du kan se skolerne neden for og hvornår de har studiestart. Vi tilbyder dig studievejledning, hjælper dig med ansøgningsprocessen og visum. Der er bolig og repræsentanter klar ved destinationen.

Husk, at de sidste pladser kan forsvinde hurtigt. Kontakt os i dag for mere information. Book en gratis studievejledning eller ringe til os på 0771-20 20 80

Vi ser frem til at hjælpe dig!

Malene Soholt
Malene

Jeg har selv studeret i Island og rejst verden rundt. Jeg har fået oplevelser for livet og ønsker alle andre måtte få samme muligheder - og jeg hjælper jer gerne på vej!

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.