Derfor valgte vi Event Management i Australien

Når du vælger at studere i udlandet, er det vigtigt, at vælge et studiested der passer til dit interesseområde. Vi mener, at Australien er et perfekt valg for dig som er interesseret i Event Managment.

Turismen er vigtig for Australiens økonomi. Og en vigtig del af turismen er event. Store events lokker mange besøgende til hvert år og derfor lokkes mange studerende også til at læse event management i Australien.

Emma Andersson studerede Event Management på Martin i Sydney og Mikaela Nordansjö læser nu samme uddannelse, men på Martin i Brisbane. Mikaela valgte Martin på grund af det kendskab skolen har til event management og fordi uddannelsen passede i længden. Emma valgte det skulle være i Sydney på grund af skolens beliggenhed i centrum af byen.

IBS-studerende Emma og Mikaela valgte begge at studere Event Management i Australien. Her deler de deres bedste erfaringer med uddannelsen og deres bedste råd til dig, som snart skal af sted.

– Det bedste ved at studere på Martin er de små klasser. Man får et personligt forhold til både undervisere og klassekammerater. Opgaverne bliver færdiggjort på bedste vis når der er mulighed for hjælp og godt samarbejde, siger Mikaela Nordansjö.

– Det bedste ved studiet var projektarbejdet. Det var fedt at se hvordan det fungerede i eventbranchen i virkeligheden. Jeg havde ingen tidligere erfaring med events, så det var meget lærerigt og spændende for mig, mindes Emma Andersson.

Underviserne får høj karakter

Vi ved, at underviserne spiller en stor rolle for vores studerende, uanset dit studieområde. De fag man syntes bedste om er ofte de fag hvor underviserne har gjort et godt indtryk. På Marin får underviserne høje karakterer af de studerende.

– Underviserne er dygtige og behagelige. Man kan godt mærke, at de kommer direkte fra branchen og de ved hvad de taler om, siger  Emma Andersson.

Mikaela Nordansjö er enig:

– Underviserne er helt fantastiske, hjælpsomme og erfarne. Mine undervisere har mere end 15 års erfaring inden for branchen, hvilke gør, at man får relevant information. Vi får en masse historier omkring hvad der sker i eventbranchen i virkeligheden, fortæller hun.

IBS-studerendes gode råd

Er du interesseret i Event Management? Her får du nogle gode råd fra tidligere IBS-studerende.

– Mit gode råd er, ikke at være nervøs over det engelske sprog – for det løser sig. Man lærer en helt masse når man først er der og underviserne har en god forståelse for at man ikke er lokal. Derudover skal du bare have det sjovt og nyde dit ophold. Sådan et udlandsophold gør man måske kun én gang i livet, siger Emma Andersson.

Mikaelas råd er:

– Mit råd til dig som overvejer at læse Event Management på Martin er helt enkelt bare at gøre det! Det er uden tvivl den bedste beslutning jeg nogensinde har taget, siger hun uden tøven.

 

Vil du også studere Event Management i Australien? Tag chancen og kom af sted!

Kontakt os
Book en gratis studievejledning
Send dine spørgsmål i en interesseformular

Læs mere
Event Management i Brisbane
Event Management i Sydney
Event Management i Melbourne

Malin Bergström
Malin

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.