England
England

Studér i England

England er det største land i Storbritannien. Med et uddannelsessystem, som er velkendt i international sammenhæng, vil dette være et godt valg for dig, der gerne vil studere i udlandet, men ikke for langt væk fra Danmark.

Den britiske kultur er en blanding af gamle traditioner og nye tendenser. England, og især London, er et udmærket valg for dig med stor interesse for mode, kunst og musik. Som studerende i England er du en del af et multikulturelt samfund – en erfaring som vil berige din studietid.

Pubben er et populært mødested for englænderne. Her mødes man ofte med vennerne og tit ser man ofte også fodbold sammen. Selv om du ikke er interesseret i fodbold, så venter der dig et meget socialt studieliv i England.

Se frem til at besøge kendte pladser som Picadelly Circus og Trafalgar Square, eller din første shoppingtur langs Oxford Street.

  • Få teoretisk og praktiske kundskaber fra dine studier.
  • Programmerne har stærk tilknytning til studiebyen for at du får de bedst mulige forudsætninger.
  • Se frem til en fritid fuld ad musik, events, shopping og engelsk kultur.
  • England er et godt alternativ til dig som ikke vil rejse alt for langt væk.
  • Oplev verdensmetropolen London på tæt hold.

Det er let at blive nysgerrig på at opleve, hvad England har at byde på. Kan du mærke det? London calling? Bliv en af de mange internationale studerende, som har valgt at starte deres karriere med et studieophold i topklasse. Studér i England med IBS.

DELTAG I INSPIRATIONSMØDE MODTAG INFOPAKKE

IBS samarbejder med to internationalt anerkendte skoler i centrum af London, der begge har en stærk tilknytning til byen. På London College of Fashion kan du studere mode, fashion og media mens BPP University er særligt kendt for sine uddannelser inden for business, jura og psykologi.

I England findes uddannelser for dig, som vil arbejde i modebranchen. Vælg din retning ud fra dine interesser og start på at opbygge en helt unik portfolio til at tage med dig ud i erhvervslivet. Her kan du også studere business, jura og psykologi. Er du interesseret i en uddannelse inden for disse emner? Kontakt os så hjælper vi med planlægningen.

Det engelske uddannelsessystem adskiller sig fra det danske. Det er vigtigt, at du forstår hvordan det fungerer og hvilke muligheder du har. Vi deler gerne vores erfaringer og ekspertise, således du kan føle dig sikker. Læs mere om typiske ord og begreber der anvendes inden for uddannelsesverden i England.

Læs mere om uddannelsessystemet i England

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.