Skotland
Skotland

Skotland er muligvis det mest charmerende land i Storbritannien. Takket være det fantastiske landskab og imødekommende befolkning kommer du hurtig til at føle dig hjemme.

Tæt på naturen

Glasgow, Edinburgh, Aberdeen og Dundee er de største byer i Skotland. De har alt man kan ønske sig af storbyliv, men har alle også den fordel, at de ligger tæt på en storslået natur. De fleste indbyggere bor i større eller mindre byer, noget som gør at der findes store områder med uforstyrret land. Frisk bjergluft, smuk kystlinje og et dramatisk landskab er blot en kort tur med tog, bus eller cykel fra hvor du er.

Højtider og fest

Udover at prøve nye udendørsaktiviteter i Skotland, vil du også være med til at fejre nye højtider i løbet af din studietid. St. Andrew’s Day (november), Hogmanay (Skotsk nytår), og Burns Night (januar) giver dig muligheden for at fejre på ægte skotske manér med fyrværkeri, fest, mænd i kilt og måske en lille whiskey.

Ingen studieafgift

I Skotland kan man søge Student Award Agency for Scotland (SAAS) om at få sin studieafgift betalt af den skotske regering. Det kan søges på hele bachelorgraden.

  • Ingen studieafgift for bachelorstuderende
  • Skotterne har ry for at være de venligste og mest imødekommende i hele Storbritannien
  • Skotterne har flere top-universiteter per person end noget andet land i verden
  • Prøv mange nye fascinerende friluftsaktiviteter i den fantastiske natur
  • Optag den charmerende skotske accent og lær specifikke skotske ord og udtryk
  • Det tager ikke lang tid at rejse hjem på besøg, men du er også nær mange andre europæiske lande

ANSØG HERBESTIL INFORMATION

Med IBS Education kan du studere på University of Dundee. Dundee er Skotlands fjerde største by og den største studieby.

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.