Australien
Australien

Studér i Australien

Australiens fantastiske klima, hvide sandstrande og afslappende livsstil lokker turister og studerende til fra hele verden. Vælger du at studere i Australien får du en international gangbar uddannelse og et eventyr udover det sædvanlige.

Australien har mere end 10.000 strande, flere end noget andet land på jorden. En stor del af befolkningen bor tæt på kysten, så at havet og strandlivet er en livsstil for mange, er let at forstå. Som studerende i Australien tager de fleste del i denne livsstil, og prøver kræfter med f.eks. surfing, dykning eller sejlads.

I de større byer er der masser af liv med musikfestivaler, kunst og kultur og her er også god shopping. Kunst- og kulturlivet præges af den britiske arv, men har også spor af Australiens indfødte befolkning, aboriginals. Under dit studie i Australien kan du starte på mange nye spændende fritidsinteresser.

Australierne er meget åbne personer, og kendt for deres gæstfrihed, at lære australiere at kende vil helt sikkert gøre sit til et vellykket ophold. Mange skoler har en Orientation Week for de internationale studerende som du bør tage del i for at lære så mange nye mennesker at kende som muligt.

  • Internationalt studiemiljø
  • Mange valgmuligheder
  • I Australien kan du arbejde under din studietid, og få praktisk erfaring ved siden af udlandsstudierne.
  • Den australske livsstil er fantastisk
  • Oplev natur som intet andet sted i verden.

Vælg studieby ud fra dine interesser og få så meget ud af din studietid ”down under” som muligt. Australien kan syntes langt væk, men muligheden for at komme til at studere der, er tættere på end du tror.

DELTAG I INSPIRATIONSMØDE MODTAG INFOPAKKE

IBS samarbejder med udvalgte skoler rundt om i Australien, som tilbyder studier indenfor de fleste studieretninger. Her kan du blandt andet vælge erhversforberende uddannelser, tage en fuld bachelor eller master, studere Hotel Management eller tage en licens og blive personlig træner. Der findes noget for enhver smag! Du kan vælge at læse i storbyerne Sydney, Melbourne og Brisbane, eller tættere på de fantastiske strande ved Gold Coast og The Sunshine Coast, eller ligefrem midt i regnskoven i Lismore.

Udbuddet af uddannelser i Australien er næsten uendeligt. Få lande i verden tilbyder så mange muligheder for at udvikle sine interesser – eller for at finde nogle nye. Fordyb dig i et eller flere af nedenstående fagområder eller kontakt IBS for flere valgmuligheder. Har du svært ved at vælge? Kontakt IBS for en gratis studievejledning, så vi kan give dig gode råd med på vejen.

Du som skal studere i Australien skal søge om studievisum. Vi vejleder dig skridt for skridt gennem ansøgningsprocessen for at du kan være sikker på alt er udfyldt på korrekt vis. Har du overblik over hvordan processen er?

Læs mere om visum til Australien

Det australske uddannelsessystem adskiller sig fra det danske. Det er vigtigt, at du forstår hvordan det fungerer og hvilke muligheder du har. Vi deler gerne vores erfaringer og ekspertise, således du kan føle dig sikker. Læs mere om typiske ord og begreber der anvendes inden for uddannelsesverden i Australien.

Læs mere om uddannelsessystemet i Australien

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.