Studievisum Australien

Studievisum Australien

For at studere i Australien er det nødvendigt at ansøge om et studievisum. Visum til Australien søger du selv online på The Australian Government: Department of Immigration & Citizenships hjemmeside.

Det er en relativt enkel proces at søge om visum til Australien, idet den er helt digital. Du behøver ikke besøge nogen ambassade, men derimod afvente dit optagelsesbrev – CoE (Confirmation of enrollment), som udfærdiges af skolen og sendes til dig af IBS.

Tip! Det tager som regel ca. en uge fra du søger til du opnår dit visum til  Australien, men vi anbefaler at du ansøger minimum en måned inden afrejse.

HVORDAN SØGER JEG VISUM TIL AUSTRALIEN?

  • Afvent dit optagelsesbrev, CoE-formular.
  • Ansøg online på www.immi.gov.au. Sørg for at have dit optagelsesbrev, pas og betalingskort i nærheden.
  • Afvent udmelding fra The Australian Government.
  • I nogle tilfælde kan du blive bedt om at få foretaget en helbredsundersøgelse. I så fald vil du blive informeret herom.

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.