Italien
Italien

Studér i Italien

Mad, vin, mode og design – ord som for mange beskriver Italien. Det er let at forelske sig i dette land, som byder på masser af inspiration i charmerende byer og historiske bygninger. Vil du studere design, skal du gøre det i Italien.

Besøger du Italien, vender du ofte tilbage – og landet har et ry for at få folk til at forelske sig i kulturen og den afslappede livsstil. Italien har en lang historie indenfor designbranchen, hvilket kan ses overalt – og især i byer som Rom og Firenze. Firenze har altid været et af landets største kulturelle centrum både hvad angår italiensk kunst og arkitektur – og netop her kan du studere med IBS!

Italienerne mødes på caféer og restauranter så regn med et aktivt og socialt studieliv. Under din studietid vil du lære at nyde livet på italiensk vis og inspirationen er aldrig langt væk. Køb en gelato, ægte italiensk is, og spadsér langs vandet i Firenze eller tag en kop kaffe med italienerne på en bar i Rom – de smukke omgivelser bringer din kreativitet frem.

  • Italien er ledende indenfor designbranchen
  • Alle studier her er af høj akademisk standard
  • IBS inkluderer sprogkursus i italiensk, så du får så meget ud af dit ophold som muligt.
  • Italien er centrum for design og nye trends
  • God mad og rigt kulturliv.

Forestil dig, at du sidder med en skitseblok på en cafe i Firenze, og forestil dig at det smukke sprog og den charmerende livsstil sætter gang i din kreativitet. Forestil dig at du lige nu er igang med det første skridt i retning mod en karriere indenfor designbranchen.

DELTAG I INSPIRATIONSMØDE MODTAG INFOPAKKE

I mere end 25 år har vi samarbejdet med den velkendte designskole Accademia Italiana, med campus i både Rom og Firenze. Skolen har også et campus i Bangkok i Thailand for dig, som vil rejse lidt længere. Her finder du mere informatiom om Accademia Italiana i Bangkok.

Vores italienske designskole har uddannelser inden for flere forskellige designretninger. Her har du også mulighed for at tage en fuld uddannelse. Kontakt os gerne for mere information, så hjælpe vi dig med at træffe det rette valg fra starten.

Der findes en del ord og begreber, der kan være gode at kende når du skal studere i Italien. Vi hjælper dig med at forklare hvad de betyder.

Læs mere om uddannelsessystemet i Italien

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.