New Zealand
New Zealand

Studér i New Zealand

New Zealand byder på storslået natur og fritidsaktiviteter for de eventyrlystne. Dét, i kombination med højt undervisningsniveau, gør New Zealand til et rigtig godt valg, hvis du gerne vil studere i udlandet og samtidig have nogle vilde naturoplevelser.

Selvom New Zealand ligger meget langt væk fra Danmark, så langt som du nærmest kan komme, så er kulturen, de to lande imellem, temmelig ens. Men selve livet her er meget anderledes fra hvad du kender til. De gæstfrie indbyggere vil byde dig velkommen, og ønsker blot, at du trives lige godt i deres land, som dem selv.

New Zealand består af to øer, nordøen og sydøen. Der er få steder i verden der byder på så smuk natur og varieret landskab, med alt lige fra snedækkede bjergtinder og regnskov, til ørken og klippekyster. Det er nemt at forstå hvorfor mange store filmproduktioner bruger dette land som kulisse, f.eks. som i trilogien Ringenes Herre. Når du behøver en pause fra studierne så tag ud og oplev livet i vildmarken. Bungyjumping, skydiving, trekking, bjergbestigning eller skiløb – der er meget at tage sig til her i løbet af din studietid, som kan give dig endnu flere fantastiske oplevelser.

  • New Zealand står for højt undervisningsniveau.
  • Tag del i de internationale studiemiljøer.
  • Høj levestandard således at du som studerende vil trives.
  • Få en unik studieoplevelse i et spændende land.
  • New Zealænderne, the Kiwis, er kendte for deres gæstfrihed.

Når du har bestemt dig for, hvad du gerne vil se og opleve, så er det bare at pakke tasken. Du kommer til at befinde dig langt væk, men vil føle dig enormt godt hjemme.

DELTAG I INSPIRATIONSMØDE MODTAG INFOPAKKE

Med IBS studerer du i Auckland, på et universitet som er nytænkende og moderne. Vælg mellem flere forskellige programmer, som har stærk tilknytning til studiebyen, eller skræddersy din studietid med vores program IBS Select. Klik på kortet for at læse mere om skolen i Auckland.

Dig, som vil studere i New Zealand, har mange forskellige fagområder at vælge imellem. Studier inden for sport og turisme har en naturlig tilknytning til stedet, men du kan selvfølgelig også vælge noget helt andet. IBS Select giver dig mulighed for at afprøve flere forskellige fagområder i løbet af et semester eller et studieår. Kontakt os gerne hvis du vil have eksempler på populære fagområder og studiealternativer, der passer til dine mål.

For at studere i New Zealand skal du ansøge om et studievisum. Dette gør du ved at sende dine dokumenter til den New Zealandske ambassade i Holland. Vi vejleder dig gennem hele visumprocessen.

Læs mere om visum i New Zealand

Det New Zealandske uddannelsessystem adskiller sig fra det danske. Det er vigtigt, at du forstår hvordan det fungerer og hvilke muligheder du har. Vi deler gerne vores erfaringer og ekspertise, således du kan føle dig sikker. Læs mere om typiske ord og begreber der anvendes inden for uddannelsesverden i New Zealand.

Læs mere om uddannelsessystemet i New Zealand

 

 

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.