Studievisum New Zealand

Studievisum New Zealand

For at studere i New Zealand er det nødvendigt at ansøge om et studievisum. Visum til New Zealand søger du ved at sende din ansøgning til New Zealands ambassade i Holland.

Dit visumgrundlag (Offer of Place) udfærdiges af skolen og sendes til dig af IBS, sammen med dit officielle optagelsesbrev. Når du ansøger om studievisum til New Zealand får du først et “Student Visa” og ved ankomst til landet ændres din status til “Student Permit”.

Tip! Som dansk statsborger kan du også rejse til New Zealand på et turistvisum og derefter ansøge om et Student Permit, når du er fremme. For at ansøge om Student Permit ved ankomst skal du have bestilt en returbillet inden indenfor 3 måneder (altså vil det være nødvendigt med en hjemrejsebillet, der kan ombookes).

HVORDAN SØGER JEG VISUM TIL NEW ZEALAND?

  • Afvent dit optagelsesbrev, dit ’Offer of Place’.
  • Sørg for at klargøre og samle alle visumdokumenter.
  • Send ansøgning og betal visumafgiften til The New Zealand Embassy i Holland.

 

Kontaktoplysninger:
Immigration New Zealand
Eisenhowerlaan 77
2517 KK The Hauge
The Netherlands
http://www.immigration.govt.nz

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.