USA
USA

Studér i USA

Mennesker fra hele verden har længe søgt efter lykken i det store land mod vest. Dette har skabt en åben og multikulturel atmosfære og som studerende i USA vil du helt sikkert føle dig velkommen. Vi hos IBS giver dig de rigtige forudsætninger for at leve din amerikanske drøm.

Det amerikanske collegeliv indebærer ofte mere end bare studier. Tag chancen, og bliv en del af en forening på campus eller en af skolens sportsgrene. Du kan eksempelvis prøve nogle af USAs største sportsgrene som baseball, basket, hockey eller amerikansk fodbold. Eller måske er du den næste cheerleader?

  • Toprankede skoler med et bredt fagudbud.
  • Lær at netværke på amerikansk vis og knyt værdifulde kontakter.
  • Bliv en del af et rigt studieliv – foreninger og sportsgrene.
  • Oplev nogle af verdens mest populære steder.
  • Studér både med amerikanske og internationale studerende.

De største eventyr begynder med et lille skridt. Hvad lokker dig? Lad dine interesser og mål forme din amerikanske drømmeuddannelse. I dette store land fuld af muligheder er det kun din fantasi der sætter grænser. Dit eventyr er lige rundt om hjørnet.

Inspirationsmøde Modtag infopakke

Vi hos IBS samarbejder med en række udvalgte skoler i USA. Mange af vores studerende vælger Californien for at komme tæt på Hollywood og opleve den livsstil som vestkysten er kendt for. Andre lokkes til solskinsstaten Florida, surferparadiset Hawaii eller storbypulsen i New York eller Boston. Klik på kortet for at læse mere om vores samarbejdsskoler i USA.

Udbuddet af uddannelser i USA er næsten uendeligt. Få lande i verden tilbyder så mange muligheder for at udvikle sine interesser – eller for at finde nogle nye. Fordyb dig i et eller flere af nedenstående fagområder eller kontakt IBS for flere valgmuligheder. Har du svært ved at vælge? Kontakt IBS for en gratis studievejledning, så vi kan give dig gode råd med på vejen.

 

Du som skal studere i USA skal søge om studievisum. Vi vejleder dig skridt for skridt gennem ansøgningsprocessen for at du kan være sikker på alt er udfyldt på korrekt vis. Har du overblik over hvordan processen er?

LÆS MERE

Det amerikanske uddannelsessystem adskiller sig fra det danske. Det er vigtigt, at du forstår hvordan det fungerer og hvilke muligheder du har. Vi deler gerne vores erfaringer og ekspertise, således du kan føle dig sikker. Læs mere om typiske ord og begreber der anvendes inden for uddannelsesverden i USA.

LÆS MERE

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.