Visum

Studievisum USA

For at studere i USA skal du have et studievisum.  For at få sit visum skal alle ansøgere til et interview på den amerikanske ambassade i København.

Før besøget på den amerikanske ambassade er der flere blanketter og handlinger der skal foretages, som du finder på ambassadens hjemmeside. Nedenfor følger instruktioner om hvad du skal foretage dig for at søge et studievisum til USA.

IBS tip! Ansøg i god tid og sørg for at have foretaget alle relevante handlinger inden dit besøg på ambassaden. Vi hjælper dig på vej.

HVORDAN SØGER JEG VISUM TIL USA?

 

  1. Bestil tid til interview på www.denmark.usembassy.gov/
  2. Sørg for at du har dit visumdokument (I-20 form) klar. Visumdokumentet udfærdiges af skolen og vil ligge sammen med dit officielle optagelsesbrev fra IBS. Forbered alle relevante handlingar samt betal visumavgift inden dit besøg.
  3. Interview på den amerikanske ambassaden i København.
  4. Du må påregne at det tager ambassaden ca. 1-2 uger at udstede dit studievisum.

 

Kontaktinformation:

Nonimmigrant Visa Unit
American Embassy
Dag Hammarskjölds Allé 24
2100 København Ø
www.denmark.usembassy.gov/

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.