Et studieår i billeder

2015 er snart slut og det er tid til at opsummere året. Kan man sammenfatte et studieår i udlandet i billeder? Vi giver det et forsøg. Eftersom et billede siger mere end tusind ord har vi samlet nogle favoritter fra vores studerende, som har Instagrammet for os under året der gik.

Det ser lækkert ud! Og du ved sikkert at du vil starte dit eventyr i 2016! Ansøg til efterårets studiestart senest 31. marts så kan du være på disse skønne billeder til næste år.

Vi vil også sende en stor tak til alle vores fantastiske studerende, som har delt billeder med os på Instagram fra deres eventyr. Stafetten gives videre, kig ind på @ibseducation for at se hvad der sker lige nu.

Vi ønsker alle IBS-studerende en godt nyt studieår verden over!

 

 

Malene Soholt
Malene

Jeg har selv studeret i Island og rejst verden rundt. Jeg har fået oplevelser for livet og ønsker alle andre måtte få samme muligheder - og jeg hjælper jer gerne på vej!

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.