Fantastisk mulighed i Florida!

Vil du studere i solrige Florida? Vi har en fantastisk mulighed for dig på Keiser University i Palm Beach. Som IBS-studerende er du garanteret et stipendium på 52.000 DKK hvis du har et GPA på mindst 2.75. Er du usikker på hvad dit GPA er? Vi hjælper dig med at regne det ud.

Keiser University har 15 campus rundt omkring i Florida og du vil studere på skolens flagskibscampus i Palm Beach. Her arbejder engagerede undervisere som sætter dig og dine drømme i fokus.

Garanteret stipendium
Når du studerer på Keiser Univesity med os hos IBS er du garanteret et stipendium for din akademiske studier, hvis du har et samlet gennemsnit, et såkaldt GPA, på mindst 2.75. Det svarer ca. til et gennemsnit på ca. 6,8-7 på den danske 7-trinsskala. Stipendiet er på 7.500 USD som svarer til 52.000 DKK. Stipendiet er kun gældende for dig som mindst læser et studieår (2 semester). Hvis du læser en hel bacheloruddannelse på Keiser University kan søge om samme stipendium på andet og tredje år. Hvis du holder same GPA har du gode muligheder for at få det.

Unikt stipendium på 52.000 DKK for IBS-studerende. Ansøg senest d. 31. marts for studiestart i efteråret 2016!

Book studievejledning

Hvad er et GPA og hvordan regner jeg det ud? GPA står for Grade Point Average og er et gennemsnit for dine samlet karakterer. Mange skoler i USA optager kun studerende med et vis GPA. Du kan selv udregne dit GPA ud fra vores vejledning. Hvis du har brug for hjælp til at udregne dit GPA kan du altid kontakte IBS.

Ønsker du mere information om Keiser University? Book en gratis studievejledning så fortæller vi mere om hvordan dine drømme bliver til virkelighed.

Læs mere:
Gæsteblog: En typisk dag i det sydlige Florida
Keiser University

 

Malene Soholt
Malene

Jeg har selv studeret i Island og rejst verden rundt. Jeg har fået oplevelser for livet og ønsker alle andre måtte få samme muligheder - og jeg hjælper jer gerne på vej!

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.