FAQ – typiske spørgsmål om studier i Italien

I Italien samarbejder vi med Accademia Italiana, en skole der tilbyder uddannelser inden for flere designområder. Det perfekte valgt til dig som leder efter en kreativ uddannelse i et inspirerende miljø. Her har vi samlet nogle af de typiske spørgsmål vi får om studier i Italien.

Hvad kan jeg studere i Italien?
Accademia Italiana har et campus i Firenze og et campus i Rom. Herudover har skolen endda et campus i Bangkok, Thailand. Som studerende på Accademia Italiana har du mulighed for at bytte mellem skolens forskellige campus hvis du vil prøve at bo i flere forskellige byer.

Hvilke designområder kan jeg vælge imellem?
På Accademia Italiana kan du studere modedesign, grafisk design, interiørdesign, smykkedesign og foto. Det varierer lidt hvilke fagområder du kan studere i de forskellige byer.

Behøver jeg forkundskaber for at blive optaget på skolen?
Nej, du behøver ingen forkundskaber inden for design for at blive optaget på Accademia Italiana. Hvis du har forkundskaber kan du eventuelt blive placeret på et højere niveau der passer dig.

Skal jeg kunne snakke italiensk for at studere på Accademia Italiana?
Undervisningen foregår hovedsageligt på engelsk. Dog får du med IBS et 90-timers italienskkursus (inkluderet i prisen), således du får mest muligt ud af dit ophold i Italien. De fleste studerende siger, at det er en klar fordel!

Hvad koster det at studere i Italien?
IBS-programpris (inkl. bolig hele studieperioden, 90 timers sprogkursus, repræsentanter i Italien, studieafgift og studievejledning) koster for et semester 67.995 kr. og for et studieår 114.995 kr.

Kan jeg søge om SU?
Styrelsen for Videregående Uddannelser bestemmer om du er SU-berettiget. Dog er chancerne gode hvis du vælger at læse en hel bachelor eller gør det som en del af en videregående uddannelser herhjemme i Danmark.

Hvor lang tid kan jeg studere på Accademia Italiana?
Mange studerende vælger et enkelt semester eller et studieår, men du kan også læse en hel bachelorgrad på 3 år, tilsvarende en dansk bachelorgrad.

Hvordan foregår det med bolig i Italien?
Når du studerer med IBS, er bolig inkluderet i prisen. Du bor typisk sammen med andre IBS-studerende (fra Sverige, Norge og Danmark) i en lejlighed med to i hvert værelse. Du kan også vælge at bo i et enkeltværelse.

Har du flere spørgsmål? Ring til os på 88 51 01 15 eller kontakt os på anden vis.

Læs mere
Accademia Italiana i Firenze
Accademia Italiana i Rom
Accademia Italiana i Bangkok

Malin Bergström
Malin

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.