Forlænget ansøgningsfrist til SBCC!

Gode nyheder til dig, der ikke nåede at søge ind på Santa Barbara City College til forår 2016. Skolen forlænger ansøgningstiden og vi kan modtage din ansøgning frem til den 5. oktober. 

Vil du studere på USA’s bedste community college, i skønne Californien? På SBCC kan du vælge vores studiealternativ IBS Select, hvor vi hjælper dig til at få de fag, som passer præcist til dine drømme og mål. Populære fagområder er blandt andet musik, teater, markedsføring og business.

”Grunden til jeg elskede min tid på SBCC var til dels fordi at man praktisk talt bor i et paradis, med varmt vejr, palmetræer og sandstrand kun fem minutter væk. Og til dels fordi jeg spiller basket hjemme i Sverige og elsker alt, der har med det at gøre, og der findes virkelig meget basket i USA, specielt i Californien.”

Carl-Henrik Ivarsson, IBS-student

I IBS programprisen indgår blandt andet bolig og personale på stedet. Vi hjælper dig med hele ansøgnings-processen og guider dig igennem valg af fag og stipendie ansøgning.

Ansøg senest mandag den 5. oktober. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Kontakt os
Book en gratis studievejledning
Send en interesseforespørgsel
Send en ansøgning

Læs mere
Santa Barbara City College
De studerende fortæller fra USA

Camilla Wagner
Camilla

I have a master's degree within Marketing, Globalization and Culture. I studied part of my studies in Barcelona and are working as coordinator for IBS and marketing.

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.