Gæsteblog: En typisk dag i det sydlige Florida

Jeg er midt i min bachelor i Business Administration med International Business som hovedfag. Jeg går på Keiser University der ligger i den fine by West Palm Beach i Florida. Det var meget tilfældigt, at jeg valgte denne skole, men jeg har aldrig været et sekund i tvivl efter jeg er startet.

En helt normal dag i det sydlige Florida består som regel af undervisning og lektier. Mange tror vi er på stranden hele dagen, men efter et stykke tid får man også andre interesser. Min dag starter typisk med en kort løbe- eller gåtur inden skole. Mit skema for dette semester er rigtig fint i forhold til jeg har rig tid til at lave andre ting.

At læse lektier på standen, vandre i klipklapper hele året og aldrig fryse er bare nogle af fordelene ved at bo her i Florida.

Jeg læser Accounting, Engelsk, Business Law, Modern History og International Marketing. Jeg er rigtig glad for alle fagene, da de alle er interessante på hver deres måde. Mine to favoritter er International Marketing og Business Law. Business Law handler om de love og regler der gælder inden for forretningsverden. Vi lærer bl.a. hvordan man skriver en kontrakt og hvilke grunde der kan ligge til grund for at bryde en kontrakt.

Efter skole er jeg ofte sammen med venner og slapper af ved poolen, spiller volleyball eller deltager i nogle aktiviteter på skolen. Skolen har mange internationale studerende og der er mange forskellige kulturer. Jeg lærer noget nyt næsten hver dag.

Som sagt, har jeg ikke været et sekund i tvivl om, at dette var den rigtige beslutning. Jeg har lært så meget og er blevet meget mere selvstændig. Jeg nyder studielivet i fulde drag.  At læse lektier på standen, vandre i klipklapper hele året og aldrig fryse er bare nogle af fordelene ved at bo her i Florida.

 

Læs mere
Keiser University
Følg Elise på IBS Instagram denne uge

Kontakt os
Book en gratis studievejledning
Skriv dine spørgsmål i en kontaktformular

Admin Elise Morch
Elise

Elise er 19 år, fra Norge, og studerer nu med IBS på Keiser University i West Palm Beach. Her skal hun tage sin bachelor's degree i Business Administration.

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.