Gæsteblog – Intuition

Jeg havde lige afsluttet min Associate’s degree i filmproduktion i Santa Barbara. Jeg havde været arbejdsløs i 2 uger og sad på Starbucks og ledte efter arbejde på Craigslist. Jeg stødte på annoncen ”Studioassisent for komponist søges”, mere stod der ikke.
Jeg sendte mit CV, og indenfor en halv time ringede telefonen, jeg skulle til interview dagen efter og så var bolden i spil.

Jeg dukker op ved studiet i Santa Monica. Ti minutter senere sidder jeg lige over for langfilms-komponisten Henry Jackmans personlige assistent og bliver tilbudt et job med Captain America og Big Hero 6 – som komponistens studieassistent.

Et par uger senere finder jeg mig siddende lige overfor Oscarnominerede Mark Stoeckinger, Sound Superviser for blandt andet Gladiator, Kill Bill og Mission: Impossible-serien. Vi diskuterede lyd og min interesse for branchen. Tre måneder senere bliver jeg bedt om at redigere lydeffekter til dokumentaren A Faster Horse, som havde premiere på Tribeca Film Festival i New York tidligere på året.

Jeg har nu arbejdet fuldtid i et år som lyd editor hos en lokal virksomhed i Santa Barbara, med mange projekter ved siden af. Alt fra zombie-indie film i udkanten af LA, lydredigering for fransk og norsk filmproduktion til effekts-redigering i Santa Monica.  Jeg har haft æren af at redigere og mixe lyd for flertallet af kortfilm, som er blevet vist på blandt andet Cannes International Film Festival.

Siden den morgen i august 2012, hvor min mor og søster vinkede til mig i lufthavnen, har alt hvad jeg har gjort været styret af min mavefornemmelse. Da jeg flyttede til det sydlige Californien for tre år siden, havde jeg ingen ide om at jeg skulle blive her så længe. Jeg blev solgt af en drøm, som aldrig rigtigt var min. Jeg lærte hurtigt at ignorere følelsen af frygt, der dukker op. Jeg slukker for den nervepirrende tankemaskine vi alle har i hovedet, og så tager jeg en beslutning.

Det er aldrig let at gøre det, som er svært og udfordrende. Men det bedste, der nogensinde er sket for mig, er de gange stemmen i mit hoved har skreget nej, været bange for at mislykkes, og når maven har pirret af forventning og uvished. Giv slip, gå videre og kast dig ud i nye eventyr. Hvem ved, måske lære du et eller andet.

 

Følg din drøm – kontakt os i dag!
Book et gratis møde
Send en forespørgsel
Ring til os på +45 88 51 01 15

Læs mere
Studér film/tv/teater
Film & Tv Production, Santa Barbara City College

Admin Filippa Nilsson Film SBCC USA
Filippa

Jeg hedder Filippa og studerede filmproduktion på SBCC fra 2012 til 2014. Efter at have taget min AA ansøgte jeg om en OPT så jeg kunne starte med at arbejde i Californien. Jeg har i løbet af det seneste år arbejdet som lydredaktør i en lokal virksomhed i Santa Barbara samt på diverse kort- og langfilmsprojekter i LA og Santa Barbara.

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.